fotobutikk

julesalg nfoto
Julesalg Nfoto mobile banner

Serveringsbrett A4

8000149
Kr 224
På lager
1
Produktdetaljer

Design ditt eget serveringsbrett!

Flott serveringsbrett (33 x 20 cm) med ditt eget trykk i bunnen. Passer til hytten, båten eller altandrinken. Brettet er laget i tre og har en solid bunnplate.

Du trenger ikke eget bilde for å lage dette produktet.

Pris kr. 199 pr. stk. uansett antall. NB: leveres flatpakket!

Lagre dette produktet til senere

Følg oss her!

Om Nfoto

Nfoto printe bilder fotoprodukter fremkalle bilder bestille bilder bilde på lerret

Nfoto har levert tusenvis av fotoprodukter til norske kunder i en årrekke, helt siden 2006. Vi holder til på vestlandet. Det meste av våre produkter blir produsert og sendt herfra

Ved hjelp av dyktige og ærfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon.

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker Ukeplan og Dinmerkelapp

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.