Håndkle med navn

Håndklær med brodert navn


Filtrer

Håndkle med navn

Hva med å overraske familien med et personlig håndkle med navn?

Bestill håndkle med navn! Brodert navn er inkludert i prisen. Eksklusivt og populært håndkle du kan få i mange forskjellige farger!

Bomullsfrotté – 480 g/m². Myk og behagelig kvalitet som både voksne og barn vil like. Dette er det perfekte håndkle både til deg selv og i gave. Bestill håndklær til hele familien og dine venner!

  • Svært behagelig og populært håndkle
  • Velg mellom mange forskjellige farger
  • Myk og behagelig kvalitet som både voksne og barn vil sette stor pris på
  • Vi broderer dine navn uten noe tillegg i pris
  • Tips: dette er en super gaveidé til venner og familie!
håndkle med navn, brodert navn
Håndkle med brodert navn 50×70 cm

Vi tilbyr håndklær med navn uten ekstra kostnader for selve broderingen. Velg mellom et hav av forskjellige farger og størrelser og gled hele familien med deres egne personlige håndklær.

håndkle med navn, brodert navn
Håndkle med brodert navn 70×140 cm

Perfekt som både julegave og til stranden om sommeren! Disse rimelige håndklærne med navn er myke og behagelige, og er en smart gaveidé som garantert kommer til å bli brukt! Alt du trenger å gjøre er å velge farge og skrive inn teksten du ønsker på håndkleet.

Du bestiller enkelt fra vår bestillingseditor – ta kontakt om du trenger hjelp: support@nfoto.no eller 57 88 35 00

Hvorfor bestille hos Nfoto?

Siden Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller ikke finner printstørrelsen du er ute etter.

Produksjon og levering

Nfoto har en omfattende kvalitetskontroll for alle våre produkter, og produktene våre er produsert i Norge. Vi leverer alle sendinger med Posten. Leveringstid er fra 1-3 dager + postgang.

Produkter

Vi tilbyr blant annet invitasjoner og takkekort konfirmasjon, dåp, bryllup, etc. Andre populære produkter er håndkle med brodert navn, lerret / fotolerret, kopp med bilde, bordkort, bilde på aluminiumsplate, plakater og familiekalender / familieplanlegger.

Andre produkter

Vi anbefaler deg å se på utvalget vårt av fotogaver og julekort.

Her kan du gjøre unna mange flotte julegaver!

Nfoto Blogg

Nfoto har en egen blogg. I denne kan du finne inspirasjon til ulike måter å bruke bildene dine. Vi publiserer også innlegg fra våre kunder og samarbeidspartnere. Kanskje du har lyst til å bidra med en innlegg? Se for eksempel blogginlegget som Naturforograf Ronny Solheim har skrevet for oss. https://nfoto.no/blogg/Naturfotograf-Ronny-Solheim-c120048136