fotobutikk

julegaver nfoto

Nfoto bilderamme i sølv 20x25 cm

5102025CBS
Kr 194
På lager
1
Produktdetaljer
Merke: Nfoto
Units in product: 1
Price per unit: 194

Denne bilderammen i sølv er en blank og stilren kvalitetsramme, produsert i aluminium. Dette gir et eksklusivt uttrykk og fremhever dine favorittmotiver på en fantastisk måte. Sølvramme med 7mm bredde og 13mm tykkelse.

Glasset i denne rammen er av ekte glass. Rammer med størrelse opp til 20x30cm kan både stå på bord og henge å vegg.

  • Størrelse 20x25 cm
  • Profil-bredde: 7mm
  • Profil-tykkelse: 13mm

20x25 cm forstørrelse på fotopapir passer til denne rammen.

Lagre dette produktet til senere

Følg oss her!

Om Nfoto

Nfoto printe bilder fotoprodukter fremkalle bilder bestille bilder bilde på lerret

Nfoto har levert tusenvis av fotoprodukter til norske kunder i en årrekke, helt siden 2006. Vi holder til på vestlandet. Det meste av våre produkter blir produsert og sendt herfra

Ved hjelp av dyktige og ærfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon.

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker Ukeplan og Dinmerkelapp

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.