fotobutikk

fotobok tilbud

Nfoto - Norsk Produksjon

Vi produserer våre fotoprodukter i Norge

Vårt mål er at du skal bli fornøyd

Vi hjelper deg alltid. Ta kontakt om du trenger hjelp

Stort utvalg av fotoprodukter

Hos oss skal du alltid finne et stort utvalg av produkter og størrelser. Ta kontakt om du ikke finner det du leter etter.

Følg oss!

40x60cm bilde på aluminium

Vare nr. 914149
Kr 1 039
På lager
1
Produktdetaljer

Fine Art print - bilde på aluminium er vårt premiumprodukt som blir laget med ekte håndtverk, produktet for deg som vil ha den beste kvaliteten.


  • Vi printer bildet ditt på Hahnemühle Photo Matt Fibre 200 Fine Art papir.
    • Dette er et kvalitetspapir fra den kjente papirprodusenten Hahnemühle.
  • Bildene blir deretter sprayet med Hahnemühle sin egen UV-beskyttelsesspray.
    • Sprayen fixerer fargene og gjør at printet ikke falmer. Et resultat av dette er at fargeintensiteten i printe holder seg over mange år. Man får også bedre mostand mot fingermerker og riper, men vi anbefaler at bildet håndteres forsiktig da riper fortsatt kan oppstå.
  • Bildene dine monteres på en 2mm tykk aluminiumsplate som har opphengsskinner på baksiden.

Bildet skal kun tørkes lett med en tørr mikrofiberklut, ikke bruk vann eller andre kjemikalier.

Finner du ikke størrelsen du er ute etter? ta kontakt på support@nfoto.no så hjelper vi deg.

Lagre dette produktet til senere

Nfoto printe bilder fotoprodukter fremkalle bilder bestille bilder
bilde på lerret

Nfoto historie

Nfoto har levert tusenvis av fotoprodukter til norske kunder i en årrekke, helt siden 2006. Vi holder til på vestlandet. Det meste av våre produkter blir produsert og sendt herfra

Våre ansatte

Ved hjelp av dyktige og ærfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon.

Fotoprodukter for bedrifter

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

Våre andre nettbutikker

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker www.ukeplan.no og www.dinmerkelapp.no