Bordkort

Julekort luksus 15x15cm - På ekte fotopapir

Vare nr. 321011|thStructure$60a3bbd7
Kr 9
På lager
1
Produktdetaljer

15x15cm ensiders julekort med smellvakre farger og god kvalitet. Et eksklusivt ensiders julekort (15x15xm) som garantert blir lagt merke til! Kortet printes på Fujifilm supreme HD fotopapir.

Hvite konvolutter medfølger gratis.

Lagre dette produktet til senere

Lag et personlig bordkort med bilde!

Bordkort, bordkort med bilde, bordkort konfirmasjon
Bordkort med bilde og tekst

Bordkort

Bestilles raskt og enkelt fra vår bestillingseditor. Bordkortselges i pakker på 10 stk.

Kvalitet

Produseres på tykt papir med brettekant på midten. Vi printer kortene på 350gr tykt papir.

Inspirasjon

Lag flotte bordkort for å pynte opp festbordet. Vi har også mange andre bordprodukter.

Bordkort til bryllup, bordkort konfirmasjon, dåp eller fest! Sett inn egne motiv, bilder eller bruk våre design. Du kan designe og bestille bordkortene enkelt fra mobil. Vi produserer alle våre produkter i Norge.

Hvorfor bestille hos Nfoto?

Siden Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller ikke finner printstørrelsen du er ute etter.

Produksjon og levering

Nfoto har en omfattende kvalitetskontroll for alle våre produkter, og produktene våre er produsert i Norge. Vi leverer alle sendinger med Posten. Leveringstid er fra 1-3 dager + postgang.

Produkter

Vi tilbyr blant annet  bordkort til konfirmasjon, dåp, bryllup, etc. Andre populære produkter er lerret / fotolerretkopp med bilde, bordkort med bilde, bilde på aluminiumsplateplakater og familiekalender / familieplanlegger. Last opp bildene dine og kom i gang!

Andre produkter

Vi anbefaler deg å se på utvalget vårt av fotogaver og julekort.

Her kan du gjøre unna mange flotte julegaver! Kort og invitasjoner og bordkort.

Nfoto Blogg

Nfoto har en egen blogg. I denne kan du finne inspirasjon til ulike måter å bruke bildene dine. Vi publiserer også innlegg fra våre kunder og samarbeidspartnere. Kanskje du har lyst til å bidra med en innlegg? Se for eksempel blogginlegget som Naturforograf Ronny Solheim har skrevet for oss. https://nfoto.no/blogg/Naturfotograf-Ronny-Solheim-c120048136