Postkort

Lag ditt personlige postkort!

Nfoto lager postkort på topp moderne digitaltrykk fra Canon, med erfarne fotofaglærte sikrer deg best mulig kvalitet!

 • Printes på 350grams silk papir
 • Velg blant hundrevis av design eller lag ditt eget
 • Design postkort enkelt i vårt bestillingsverktøy
 • Bildefil justeres av fagfolk (ekstravalg)
 • Rask levering fra Breim. Vi produserer i Norge!
 • postkort i 10x15 cm. Design postkort enkelt på nfoto.no

  Gjør det på gamlemåten!

  Send et personlig postkort med dine egne bilder. Eller kanskje du har et flott motiv du ønsker å selge videre?

  Postkortet er 10×15 cm

Hvorfor bestille hos Nfoto?

Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune. Derfor har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller ikke finner printstørrelsen du er ute etter.

Produksjon og levering

Nfoto har en omfattende kvalitetskontroll for alle våre produkter, og produktene våre er produsert i Norge. Vi leverer alle sendinger med Posten. Leveringstid er fra 1-3 dager + postgang.

Produkter

Vi tilbyr blant annet invitasjoner og takkekort konfirmasjon, dåp, bryllup, etc. Andre populære produkter er lerret / fotolerret, kopp med bilde, bordkort, bilde på aluminiumsplate, plakater og familiekalender / familieplanlegger. Eller kanskje lage en egen Fotobok med bildene fra ferieturen eller bryllupet? Last opp bildene dine og kom i gang!

Andre produkter

Vi anbefaler deg å se på utvalget vårt av fotogaver og julekort.

Her kan du gjøre unna mange flotte julegaver!

Nfoto Blogg

Nfoto har en egen blogg. I denne kan du finne inspirasjon til ulike måter å bruke bildene dine. Vi publiserer også innlegg fra våre kunder og samarbeidspartnere. Kanskje du har lyst til å bidra med en innlegg? Se for eksempel blogginlegget som Naturforograf Ronny Solheim har skrevet for oss. https://nfoto.no/blogg/Naturfotograf-Ronny-Solheim-c120048136