fotobutikk

Nå får alle nyhetsbrev mottakere rabattkode på 25 % på en fullpris vare!

Dørskilt

Dørskilt - eksklusivt og unikt

Design ditt helt eget personlige dørskilt. Velg om du vil bruke dine egne bilder eller om du vil lage et dørskilt med navn. Du kan velge mellom å printe det på pleksiglass eller på aluminiumsplate. Våre skilt på pleksiglass har printet på baksiden av glasset slik at det er beskyttet mor vær og vind, overflaten blir blank. Skiltet på alu plate tåler også vær og vind, dette har et mattere uttrykk siden printet ligger på utsiden.

Rustfrie avstandstykker / oppheng gir deg god kvalitet og levetid og et eksklusivt yttrykk. Avstandstrykkene gjør at skiltet svever 15mm ut ifra veggen. Våre dørskilt kommer garantert til å pynte opp inngangspartiet ditt. Ta med navnet til alle i familien på dørskiltet, du kan velge selv om du vil legge på bilder eller benytte deg av kun tekst. Du kan legge til så mange bilder du vil. Eller hva med å legge til et morsomt sitat som ønsker gjesten velkommen på en humoristisk måte?

Hos Nfoto kan du vere sikker på at du får den beste printkvaliteten, alle våre skilt blir printet på beste kvalitet med den nyeste UV LED teknologien på markedet. I tillegg til å printe dørskilt kan vi også printe bilder på større aluminiumsplater.

Filtrer

Nfoto - Norsk Produksjon

Vi produserer våre fotoprodukter i Norge

Vårt mål er at du skal bli fornøyd

Vi hjelper deg alltid. Ta kontakt om du trenger hjelp

Stort utvalg av fotoprodukter

Hos oss skal du alltid finne et stort utvalg av produkter og størrelser. Ta kontakt om du ikke finner det du leter etter.

Nfoto printe bilder fotoprodukter fremkalle bilder bestille bilder
bilde på lerret

Nfoto historie

Nfoto har levert tusenvis av fotoprodukter til norske kunder i en årrekke, helt siden 2006. Vi holder til på vestlandet. Det meste av våre produkter blir produsert og sendt herfra

Våre ansatte

Ved hjelp av dyktige og ærfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon.

Fotoprodukter for bedrifter

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

Våre andre nettbutikker

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker www.ukeplan.no og www.dinmerkelapp.no