NFOTO

Produseres i Norge

Kort og Invitasjoner

Julekort Kort og invitasjoner

Julekort

Dåpskort

Dåpskort

Gavelapper

Gavelapper

Bordkort

Bordkort

Postkort

Postkort

Konfirmasjonskort Kort og invitasjoner

Konfirmasjonskort

Kort og invitasjoner

Hos oss finner du kort og invitasjoner til alle anledninger. Det følger alltid med gratis hvite konvolutter.

Hvordan lage kort og invitasjoner

Trenger du å skrive mye tekst og legge til mange bilder anbefaler vi 4 siders kort. Velg ut bilder og legg disse inn i bestillingseditoren. Tilpass teksten slik du vil ha den. Du bestiller raske og enkelt.

Inspirasjon

Se bloggen vår for inspirasjon til hva du kan skrive i et takkekort

Fotokort til alle anledninger

Her finner du et stort utvalg av størrelser og formater. Vi har både innbydelser og takkekort til konfirmasjon, bryllup, dåp og navnefest. Send et julekort med dine fineste bilder til familie og venner!

Du bestiller enkelt fra vår bestillingseditor – ta kontakt om du trenger hjelp eller ikke finner størrelsen du er ute etter: support@nfoto.no eller 57 88 35 00

POPULÆRE PRODUKTER

Hvorfor bestille kort og invitasjoner hos Nfoto?

Siden Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller ikke finner printstørrelsen du er ute etter.

Produksjon og levering

Nfoto har en omfattende kvalitetskontroll for alle våre produkter, og produktene våre er produsert i Norge. Vi leverer alle sendinger med Posten. Leveringstid er fra 1-3 dager + postgang.

Produkter

Vi tilbyr blant annet invitasjoner og takkekort konfirmasjon, dåp, bryllup, etc. Andre populære produkter er lerret / fotolerretkopp med bildebordkortbilde på aluminiumsplateplakater og familiekalender / familieplanlegger. Last opp bildene dine og kom i gang!

Andre produkter

Vi anbefaler deg å se på utvalget vårt av fotogaver og julekort.

Her kan du gjøre unna mange flotte julegaver! Kort og invitasjoner

Nfoto Blogg

Nfoto har en egen blogg. I denne kan du finne inspirasjon til ulike måter å bruke bildene dine. Vi publiserer også innlegg fra våre kunder og samarbeidspartnere. Kanskje du har lyst til å bidra med en innlegg? Se for eksempel blogginlegget som Naturforograf Ronny Solheim har skrevet for oss. https://nfoto.no/blogg/Naturfotograf-Ronny-Solheim-c120048136