NFOTO

Produseres i Norge

Skoleprodukter

Skoleprodukter

Hva med å overraske skolebarnet eller barnehagebarnet med personlige og nyttige gaver?

I denne kategorien har vi samlet sammen et stort utvalg av forskjellige produkter som passer for skole- eller barnehagebarnet! Enten du ønsker å gi barnet en musematte med bilde, notatbok, nøkkelring eller lue med reflekstrykk. Vi har det meste!

  • Du kan tilpasse alle produkter med egne bilder eller navn
  • Stort utvalg av nyttige skoleprodukter
  • Tips: sørg for å være synlig i mørket! Bestill lue med reflekstrykk
Pennalhus med bilde inkludert innhold

Pennalhus inkludert innhold

Design ditt personlige pennal med eget bilde!

Her følger det også med innhold.

matboks med bilde

Matboks med bilde

Design din egen matboks! Praktisk matboks/lunsjboks med enkelt låsesystem.

Velg mellom hvit, blå eller rosa. Passelig størrelse for skole/barnehage.

flaske med navn. Denne termoflasken har gravert navn som holder seg i årevis

Termoflaske med navn ↗

Termoflaske med lasergravert navn. Drikkeflasker i topp kvalitet, bestill din egen i dag. Eller gjør unna mange julegaver på et blunk. Dobbeltisolert drikkeflaske i rustfritt stål som holder godt på varm og kald drikke.

Holder drikken varm opptil 12 timer og kald opptil 24 timer! 100% BPA-fri. 0,7 liter (vi har også 0,5 liter i nettbutikken). Finnes i 6 flotte farger. Dette er en flaske som varer i mange, mange år!

Hvorfor bestille hos Nfoto?

Siden Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller ikke finner printstørrelsen du er ute etter.

Produksjon og levering

Nfoto har en omfattende kvalitetskontroll for alle våre produkter, og produktene våre er produsert i Norge. Vi leverer alle sendinger med Posten. Leveringstid er fra 1-3 dager + postgang.

Produkter

Vi tilbyr blant annet invitasjoner og takkekort konfirmasjon, dåp, bryllup, etc. Andre populære produkter er lerret / fotolerret, kopp med bilde, bordkort, bilde på aluminiumsplate, plakater og familiekalender / familieplanlegger.

Andre produkter

Vi anbefaler deg å se på utvalget vårt av fotogaver og julekort.

Her kan du gjøre unna mange flotte julegaver!

Nfoto Blogg

Nfoto har en egen blogg. I denne kan du finne inspirasjon til ulike måter å bruke bildene dine. Vi publiserer også innlegg fra våre kunder og samarbeidspartnere. Kanskje du har lyst til å bidra med en innlegg? Se for eksempel blogginlegget som Naturforograf Ronny Solheim har skrevet for oss. https://nfoto.no/blogg/Naturfotograf-Ronny-Solheim-c120048136