fotobutikk

Nå får alle nyhetsbrev mottakere rabattkode på 25 % på en fullpris vare!

Hva gir best kvalitet - Fotopapir eller Digitaltrykk?

Hva gir best kvalitet
Fotopapir eller Digitaltrykk?

Det finnes to trykkemetoder når en lager fotokort og fotokalender. "Fotolab" er en tradisjonell fotokjemisk prosess på tilpasset fotopapir mens "digitaltrykk" er en nyere og rimeligere metode på vanlig papir. Begge kan gi et godt resultat, men du bør vite om begges fordeler og ulemper.

Kort fortalt Nfoto produserer ensiders fotokort og fotokalendere på fotolab (fotokjemisk prosess). Alle andre kort og enkelte fotobøker lages med "digitaltrykk". "Fotolab" en fotokjemisk prosess der bildet ditt på en måte 'laser-smeltes inn i spesialpapiret', mens "digitaltrykk" er et pulver/blekk som legges oppå vanlig papir og varmebehandles. Fotolab kan sammenlignes med dine tradisjonelle bilder fra analog film, mens digitaltrykk kan sammenlignes med brosjyrer/blader du mottar i posten/avisvedlegg.

Fordeler med digitaltrykk

+ En kan trykke på begge sider
+ En kan benytte tykkere og stivere papir
+ Foliering av produktene er mulig, noe som øker bildekvalitet.

Ulemper med digitaltrykk

- bildekvaliteten er lavere enn på fotolab
- litt mer grovkornet utseende
- fargene er litt "flatere"

Fordeler med fotolab

+ den beste bildekvaliten av alle trykkemetoder
+ motstandsdyktig mot lys. Kan henges i mange måneder, til og med år, uten å blekne.

Ulemper med fotolab

- kun trykk på den ene siden
- litt tynnere papir


Konklusjon: Fotolab gir klart best bilderesultat, både på fotokort og fotokalender.

Nfoto - Norsk Produksjon

Vi produserer våre fotoprodukter i Norge

Vårt mål er at du skal bli fornøyd

Vi hjelper deg alltid. Ta kontakt om du trenger hjelp

Stort utvalg av fotoprodukter

Hos oss skal du alltid finne et stort utvalg av produkter og størrelser. Ta kontakt om du ikke finner det du leter etter.

Følg oss!

Nfoto printe bilder fotoprodukter fremkalle bilder bestille bilder
bilde på lerret

Nfoto historie

Nfoto har levert tusenvis av fotoprodukter til norske kunder i en årrekke, helt siden 2006. Vi holder til på vestlandet. Det meste av våre produkter blir produsert og sendt herfra

Våre ansatte

Ved hjelp av dyktige og ærfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon.

Fotoprodukter for bedrifter

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

Våre andre nettbutikker

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker www.ukeplan.no og www.dinmerkelapp.no