fotobutikk

julegaver nfoto

Knagg gutt

111005
Kr 59
På lager
1
Produktdetaljer
Søt knagg i rustfritt stål utformet som en gutt.
Knaggen festes på tavlen med kraftig dobbetsidig tape som følger med. Det vil si at dette er en knagg som henger godt fast og som ikke kan flyttes rundt på tavlen hele tiden. Vil du fjerne knaggen må du også fjerne tapen som sitter bak. Men du kan selvfølgelig ta på ny tape og flytte den til et annet sted på tavlen. Her kan du henge nøkler og ellers annet som du har lyst å henge på en knagg.

Knaggen finnes også i en jentemodell.

Lagre dette produktet til senere

Følg oss her!

Om Nfoto

Nfoto printe bilder fotoprodukter fremkalle bilder bestille bilder bilde på lerret

Nfoto har levert tusenvis av fotoprodukter til norske kunder i en årrekke, helt siden 2006. Vi holder til på vestlandet. Det meste av våre produkter blir produsert og sendt herfra

Ved hjelp av dyktige og ærfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon.

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker Ukeplan og Dinmerkelapp

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.