fotobutikk

Nå får alle nyhetsbrev mottakere rabattkode på 25 % på en fullpris vare!

Nfoto bilderamme i sølv 40x50 cm

Vare nr. 5104050CBS
Kr 489
På lager
1
Produktdetaljer
Merke: Nfoto
Units in product: 1
Price per unit: 489

Denne bilderammen i sølv er en blank og stilren kvalitetsramme, produsert i aluminium. Dette gir et eksklusivt uttrykk og fremhever dine favorittmotiver på en fantastisk måte. Sølvramme med 7mm bredde og 13mm tykkelse.

Glasset i denne rammen er av ekte glass. Rammer med størrelse opp til 20x30cm kan både stå på bord og henge å vegg.

  • Størrelse 40x50 cm
  • Profil-bredde: 7mm
  • Profil-tykkelse: 13mm

20x25 cm forstørrelse på fotopapir passer til denne rammen.

Lagre dette produktet til senere

Nfoto - Norsk Produksjon

Vi produserer våre fotoprodukter i Norge

Vårt mål er at du skal bli fornøyd

Vi hjelper deg alltid. Ta kontakt om du trenger hjelp

Stort utvalg av fotoprodukter

Hos oss skal du alltid finne et stort utvalg av produkter og størrelser. Ta kontakt om du ikke finner det du leter etter.

Nfoto printe bilder fotoprodukter fremkalle bilder bestille bilder
bilde på lerret

Nfoto historie

Nfoto har levert tusenvis av fotoprodukter til norske kunder i en årrekke, helt siden 2006. Vi holder til på vestlandet. Det meste av våre produkter blir produsert og sendt herfra

Våre ansatte

Ved hjelp av dyktige og ærfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon.

Fotoprodukter for bedrifter

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

Våre andre nettbutikker

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker www.ukeplan.no og www.dinmerkelapp.no