fotobutikk

Nå får alle nyhetsbrev mottakere rabattkode på 25 % på en fullpris vare!

Spikerløst bildeoppheng - Lang 4-pack

Vare nr. 14177
Kr 99
På lager
1
Produktdetaljer

Ingen flere spikerhull, sprukket gips eller klissete limrester. Command™ Picture Hanging Strips gjør dekorering raskt og enkelt. Ett klikk forteller deg at bildeopphengsstripsene er låst og festet. Det beste av alt er at når du ønsker å ta ned eller flytte bildene dine, tas de enkelt av igjen – uten å skade veggen. Inneholder sett med 4 strips. Tåler opptil 7,2 kg per sett.

  • Skadefritt oppheng
  • Ingen spikerhull
  • Vekt kapasitet: 7,2 kg per sett
  • Størrelse: Large
  • Farge: Hvit
  • Pakkeinnhold: 4 sett med strips
  • Solid hold og fjernes enkelt
  • Bildet låses på plass
  • Fungerer på en rekke overflater

Bruksanvisning: Vent 7 dager etter maling. Etter montering, vent 1 time før du henger noe på stripsen/kroken. Perfekt for malte vegger. Må ikke brukes på tapeter, vinylflater eller andre skjøre overflater.

Lagre dette produktet til senere

Nfoto - Norsk Produksjon

Vi produserer våre fotoprodukter i Norge

Vårt mål er at du skal bli fornøyd

Vi hjelper deg alltid. Ta kontakt om du trenger hjelp

Stort utvalg av fotoprodukter

Hos oss skal du alltid finne et stort utvalg av produkter og størrelser. Ta kontakt om du ikke finner det du leter etter.

Følg oss!

Nfoto printe bilder fotoprodukter fremkalle bilder bestille bilder
bilde på lerret

Nfoto historie

Nfoto har levert tusenvis av fotoprodukter til norske kunder i en årrekke, helt siden 2006. Vi holder til på vestlandet. Det meste av våre produkter blir produsert og sendt herfra

Våre ansatte

Ved hjelp av dyktige og ærfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon.

Fotoprodukter for bedrifter

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

Våre andre nettbutikker

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker www.ukeplan.no og www.dinmerkelapp.no