fotobutikk

DØRSKILT

Få 25% rabatt på en fullprisvare! Meld deg på nyhetsbrev og få rabattkoden

Instax kamera

Utforsk Instax kamera og tilbehør 

Dørskilt

Lages på aluminium eller pleksiglass

Etiketter

Design enkelt dine egne etiketter

Fremkalle bilder

Fremkall småbilder, passfoto og retro print

Fotobok

Design egne fotobøker

Fotohefter

Design egne fine fotohefter

Bilderammer

Fremhev bildene fine med lekre rammer

Kort og invitasjoner

Stort utvalg av maler i ulike formater

StickyFrame 13x18 Stående

8000630
Kr 178
På lager
1
Produktdetaljer

Henge opp bilder uten spiker?

13x18cm bilderamme med bilde inkludert i prisen. Velg mellom hvit eller sort ramme.

Trenger du å henge opp bilder på en vegg uten å lage skjemmende hull ? Henge opp bilder på gipsvegg uten spiker ?

  • Med våre nye Nfoto-Sticky-Frame rammer kan du lime bilderammen med bildet rett på veggen. Limstripen som sitter på rammen etterlater ingen merker på veggen og du kan ta opp og nede bildene opp til 5 ganger.
  • Med Nfoto-Sticky-Frame rammer kan du bestille en ferdig bildevegg der du får både rammer og bilder med i prisen. Om du trykker på forhåndsvisning vil du kunne se hvordan bildeveggen din kan komme til å se ut på en vegg.
  • Gipsanker og andre festemidler for gips lager ofte store hull i veggen. Med Sticky-Frame fra Nfoto slipper du dette. Kanskje leier du bolig eg sted der du ikke kan lage hull i veggen? Da har du endelig muligheten til å få henge dine beste bildeminner på veggen.

Klikk på "Design produkt" for å komme i gang

Lagre dette produktet til senere

Følg oss her!

Om Nfoto

Nfoto printe bilder fotoprodukter fremkalle bilder bestille bilder bilde på lerret

Nfoto har levert tusenvis av fotoprodukter til norske kunder i en årrekke, helt siden 2006. Vi holder til på vestlandet. Det meste av våre produkter blir produsert og sendt herfra

Ved hjelp av dyktige og ærfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon. Vi er en liten dedikert gjeng som jobber på Repix / Nfoto. Ved å handle hos oss støtter du opp om norske arbeidsplasser.

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker Ukeplan og Dinmerkelapp

Vi leverer også profileringsprodukter  og arbeidsklør for bedrifter via vår nettbutikk www.repix.no

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

30 % rabatt

Lue med refleksnavn til kun 139