fotobutikk

brusletto

Nå får alle nyhetsbrev mottakere rabattkode på 25 % på en fullpris vare!

StickyFrame 13x18 Stående

Vare nr. 8000630
Kr 134
På lager
1
Produktdetaljer

Henge opp bilder uten spiker?

13x18cm bilderamme med bilde inkludert i prisen. Velg mellom hvit eller sort ramme.

Trenger du å henge opp bilder på en vegg uten å lage skjemmende hull ? Henge opp bilder på gipsvegg uten spiker ?

  • Med våre nye Nfoto-Sticky-Frame rammer kan du lime bilderammen med bildet rett på veggen. Limstripen som sitter på rammen etterlater ingen merker på veggen og du kan ta opp og nede bildene opp til 5 ganger.
  • Med Nfoto-Sticky-Frame rammer kan du bestille en ferdig bildevegg der du får både rammer og bilder med i prisen. Om du trykker på forhåndsvisning vil du kunne se hvordan bildeveggen din kan komme til å se ut på en vegg.
  • Gipsanker og andre festemidler for gips lager ofte store hull i veggen. Med Sticky-Frame fra Nfoto slipper du dette. Kanskje leier du bolig eg sted der du ikke kan lage hull i veggen? Da har du endelig muligheten til å få henge dine beste bildeminner på veggen.

Klikk på "Design produkt" for å komme i gang

Lagre dette produktet til senere

Nfoto - Norsk Produksjon

Vi produserer våre fotoprodukter i Norge

Vårt mål er at du skal bli fornøyd

Vi hjelper deg alltid. Ta kontakt om du trenger hjelp

Stort utvalg av fotoprodukter

Hos oss skal du alltid finne et stort utvalg av produkter og størrelser. Ta kontakt om du ikke finner det du leter etter.

Følg oss!

Nfoto printe bilder fotoprodukter fremkalle bilder bestille bilder
bilde på lerret

Nfoto historie

Nfoto har levert tusenvis av fotoprodukter til norske kunder i en årrekke, helt siden 2006. Vi holder til på vestlandet. Det meste av våre produkter blir produsert og sendt herfra

Våre ansatte

Ved hjelp av dyktige og ærfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon.

Fotoprodukter for bedrifter

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

Våre andre nettbutikker

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker www.ukeplan.no og www.dinmerkelapp.no