fotobutikk

DØRSKILT

Få 25% rabatt på en fullprisvare! Meld deg på nyhetsbrev og få rabattkoden

Instax kamera

Utforsk Instax kamera og tilbehør 

Dørskilt

Lages på aluminium eller pleksiglass

Etiketter

Design enkelt dine egne etiketter

Fremkalle bilder

Fremkall småbilder, passfoto og retro print

Fotobok

Design egne fotobøker

Fotohefter

Design egne fine fotohefter

Bilderammer

Fremhev bildene fine med lekre rammer

Kort og invitasjoner

Stort utvalg av maler i ulike formater

Ukens fototips #2

Storbyens magi! Fototips til deg som skal til spennende nye byer.

Bybilder kan fascinere og forbløffe. Urbanitet, arkitektur og horder av mennesker gir uendelig med fotomuligheter. Nfoto gir et par kjappe tips til deg som skal på ferie i spennende byer.

Din genuine historie

Målet er å finne noe unikt. Hvordan ser og opplever du byen? Fortell hva du er opptatt av, enten det er den lokale maten, aktiviteter eller gamle biler. Prøv å uttrykke en følelse eller historie i ett bilde. Det kan være en lokal helt i form av en eksentrisk musiker på et hjørne i Havanna, en fristende og bugnende skinkedisk i Madrid, eller en knallrosa blomstrete sykkel, inntil en tung og grå mur i København. Kontraster fenger alltid. De som ser bildene dine blir nysgjerrig og spinner kanskje videre på historien din.
Severdigheter - bruk avstand og lys

Bilder av severdigheter blir dessverre ofte litt like. Hvis du vil dokumentere at du har vært på en kjent plass, som millioner av mennesker har vært før deg - tenk gjerne nytt! Dynamikken uteblir om man kun tar bilde av objektet rett fram uten noen som poserer. Og husk: om man står i selve kjernen av severdigheten, ser man utsikten fra severdigheten, men ikke selve bygningen. Enten det er Eiffeltårnet i Paris eller Taj Mahal - for å få et spennende blikkfang må man være litt kreativ.

1. Gå litt på avstand, slik at severdigheten i bakgrunnen. Du kan «nesten holde rundt den» med hånden, ikke sant? Ta bilder av reisefølget i andre vinkler enn rett fram. Prøv med «froskeperspektiv», sett nedenfra og opp som på bildet under her.

2. Solnedgang med stor S! Bruk dette lyset for alt det er verdt. Det kalles på folkemunne for «Den gylne timen» og kan skape magi. Kjærestepar har alt å vinne her. Det samme gjelder for soloppgang såklart, om du er en morgenfugl...

Lykke til og God Ferie!
Med hilsen Nfoto

Følg oss her!

Om Nfoto

Nfoto printe bilder fotoprodukter fremkalle bilder bestille bilder bilde på lerret

Nfoto har levert tusenvis av fotoprodukter til norske kunder i en årrekke, helt siden 2006. Vi holder til på vestlandet. Det meste av våre produkter blir produsert og sendt herfra

Ved hjelp av dyktige og ærfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon. Vi er en liten dedikert gjeng som jobber på Repix / Nfoto. Ved å handle hos oss støtter du opp om norske arbeidsplasser.

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker Ukeplan og Dinmerkelapp

Vi leverer også profileringsprodukter  og arbeidsklør for bedrifter via vår nettbutikk www.repix.no

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

30 % rabatt

Lue med refleksnavn til kun 139