fotobutikk

Nå får alle nyhetsbrev mottakere rabattkode på 25 % på en fullpris vare!

Ukens fototips #3

UKENS FOTOTIPS

Småtasser i fokus. Noen kjappe tips til barnefoto.

Det er sommer og ferietid. Vi gjør kameraene klar for å knipse årets camping turer og sydenferier. Hva tar vi aller mest bilder av? Svaret for mange er helt sikkert: barna!
Fotograf Kenneth Gjertsen er ekspert på barnefoto og deler her noen kjappe tips til vellykkete feriebilder av gullene.

Å ta bilder av skjønne småtasser kan ofte være en utfordring. De sitter sjelden i ro, og har en tendens til å se på alt annet enn kameraet. Når man omsider får dem på gli, får vi knipset tilgjorte ansikter fordi vi voksne sier "smiiiiiil". Kjenner du deg igjen?


Tips 1: Avledning! La barnet få holde i noe, eller en oppgave som tar oppmerksomheten vekk fra kameraet. Jeg har her gitt han en blåseblomst, som gjør at han har lyst til å vise meg noe, fremfor at han må posere. Barn elsker å vise hva de kan og hva som skjer. Bruk det til din fordel.
Blåseblomst som avledning

Nfoto - Norsk Produksjon

Vi produserer våre fotoprodukter i Norge

Vårt mål er at du skal bli fornøyd

Vi hjelper deg alltid. Ta kontakt om du trenger hjelp

Stort utvalg av fotoprodukter

Hos oss skal du alltid finne et stort utvalg av produkter og størrelser. Ta kontakt om du ikke finner det du leter etter.

Følg oss!

Nfoto printe bilder fotoprodukter fremkalle bilder bestille bilder
bilde på lerret

Nfoto historie

Nfoto har levert tusenvis av fotoprodukter til norske kunder i en årrekke, helt siden 2006. Vi holder til på vestlandet. Det meste av våre produkter blir produsert og sendt herfra

Våre ansatte

Ved hjelp av dyktige og ærfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon.

Fotoprodukter for bedrifter

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

Våre andre nettbutikker

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker www.ukeplan.no og www.dinmerkelapp.no