fotobutikk

DØRSKILT

Få 25% rabatt på en fullprisvare! Meld deg på nyhetsbrev og få rabattkoden

Instax kamera

Utforsk Instax kamera og tilbehør 

Dørskilt

Lages på aluminium eller pleksiglass

Etiketter

Design enkelt dine egne etiketter

Fremkalle bilder

Fremkall småbilder, passfoto og retro print

Fotobok

Design egne fotobøker

Fotohefter

Design egne fine fotohefter

Bilderammer

Fremhev bildene fine med lekre rammer

Kort og invitasjoner

Stort utvalg av maler i ulike formater

Ukens fototips


Gollallaaaaa!

Det er VM, fotballfeber og oppladning til årets Norway Cup. Små og store helter er klare til dyst. Er du klar for å fange de beste øyeblikkene på kamera? Her kommer noen raske tips til sommerens fotballbilder.

1. Ta drøssevis av bilder!
Du kan eventuelt sette kameraet til å knipse kontinuerlig når du holder utløserknappen nede, og begynne å ta bilder før situasjoner oppstår. Med mobilkamera er det også bare å holde inne utløserknappen, så tar de fleste smarttelefoner serier med bilder. Pyttpytt om det blir mange like bilder eller om noen blir dårlig – redigering og sletting kan du gjøre senere. Det er NÅ det skjer!
2. Holder dommeren på å finne fram kortet? Få med ansiktsuttrykk når kortet vises.
Vær parat like før det oppstår spennende situasjoner, eksempelvis i målområde og ved taklinger. Om du stiller deg ved målet, kan du komme nær spennende dueller. Du kan også legge deg på magen bak det ene målet og fotografere gjennom nettmaskene med vidvinkel. Er du heldig får du et skikkelig actionbilde eller en flott scoring med herlig vinkel. Sørg for at autofokus ikke fanger nettmaskene i stedet for spillerne. Nettmaskene skal være ufokusert. Bruk raske lukkertider om du har kamera på manuell modus. Dette gjelder også om du skal fange eller fryse en bevegelse.
<b data-verified=2. Holder dommeren på å finne fram kortet? Få med ansiktsuttrykk når kortet vises.
Vær parat like før det oppstår spennende situasjoner, eksempelvis i målområde og ved taklinger. Om du stiller deg ved målet, kan du komme nær spennende dueller. Du kan også legge deg på magen bak det ene målet og fotografere gjennom nettmaskene med vidvinkel. Er du heldig får du et skikkelig actionbilde eller en flott scoring med herlig vinkel. Sørg for at autofokus ikke fanger nettmaskene i stedet for spillerne. Nettmaskene skal være ufokusert. Bruk raske lukkertider om du har kamera på manuell modus. Dette gjelder også om du skal fange eller fryse en bevegelse.">
3. Benken - hjertet og samholdet i laget!

Få med noe av det interessante som skjer rundt banen også, spesielt på benken. En skadet spiller med ispose. Treneren som biter negler eller gjør grimaser. Innbyttere og publikum som jubler hemningsløst etter en viktig scoring. Tenk ikke bare på kampens målscorere og stjerner. En perfekt mulighet til å dokumentere lagånd og god sportslig mentalitet - som skaper gøyale minner for fremtiden.

Break a leg og god sommer!
Med hilsen Nfoto.

Følg oss her!

Om Nfoto

Nfoto printe bilder fotoprodukter fremkalle bilder bestille bilder bilde på lerret

Nfoto har levert tusenvis av fotoprodukter til norske kunder i en årrekke, helt siden 2006. Vi holder til på vestlandet. Det meste av våre produkter blir produsert og sendt herfra

Ved hjelp av dyktige og ærfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon. Vi er en liten dedikert gjeng som jobber på Repix / Nfoto. Ved å handle hos oss støtter du opp om norske arbeidsplasser.

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker Ukeplan og Dinmerkelapp

Vi leverer også profileringsprodukter  og arbeidsklør for bedrifter via vår nettbutikk www.repix.no

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

30 % rabatt

Lue med refleksnavn til kun 139