fotobutikk

Ukeplan 70X100 Pleksiglass

8000962|thstructure$86154a7d|channel$ukeplan
Kr 2 590
Design selv!
På lager
1
Produktdetaljer

Ukeplanen i 70x100cm er laget av plexiglass med direkte trykk på baksiden. På selve tavlen kan du skrive med whiteboardtusj som du lett kan viske ut når uken er over. Det følger med fire avstandsstykker som gjør at ukeplanen svever ca 1,5 cm ut fra veggen.

Ukeplan i plexiglass er en praktisk og stilfull måte å holde oversikt over ukens gjøremål. Uansett om du er student eller travel forelder, vil denne tavlen hjelpe deg å holde oversikt og være oppdatert på oppgavene dine.

Tavlen selv er laget av holdbart plexiglass, som er et gjennomsiktig plastmateriale som er kjent for sin styrke og fleksibilitet. Det er også enkelt å rengjøre, slik at du kan holde ukeplanen din fresh og ny selv etter flere bruk. Trykket på baksiden av tavlen er gjort direkte på plexiglasset, noe som sikrer at fargene er livlige og holdbare.

For å bruke tavlen, skriver du enkelt oppgavene og avtalene dine på overflaten med whiteboardtusj. Disse tusjene er spesielt designet for å brukes på whiteboards og andre ikke-porøse overflater, og de kan enkelt viskes bort med en tørr klut eller viskekloss når uken er over. Dette betyr at du kan bruke tavlen igjen og igjen.

I tillegg til tavlen selv følger ukeplanen også med fire avstandsstykker som lar den sveve ca 1,5 cm ut fra veggen. Dette skaper en skyggeeffekt som gir tavlen et moderne, tredimensjonalt utseende.

Alt i alt er ukeplanen i plexiglass en praktisk og visuelt tiltalende måte å holde oversikt over livet ditt og være oppdatert på oppgavene dine. Uansett om du bruker den hjemme, på kontoret eller i klasserommet, vil denne tavlen sannsynligvis bli et verdifullt verktøy i din daglige rutine.

Lagre dette produktet til senere

Kakebilde

Design egen kakepynt med bilder og tekst

Dørskilt

Lages på aluminium eller pleksiglass

Personlige smågaver

Lag en gave til noen du er glad i

Instax kamera

Utforsk Instax kamera og tilbehør 

Gravering

Lasergravering på Brusletto 

Håndklær med navn

Vi broderer teksten for deg

Hval melkesjokolade

Design enkelt sjokoladeeske og kopp

Interiørprodukter

Se våre flotte gaver til hjemmet

Personlige gavelapper

Design egne gavelapper

Fremkalle bilder

Fremkall småbilder, passfoto og retro print

Fotobok

Design egne fotobøker

Fotohefter

Design egne fine fotohefter

Bilderammer

Fremhev bildene fine med lekre rammer

Kort og invitasjoner

Stort utvalg av maler i ulike formater

Få 25% rabatt på en fullprisvare! Meld deg på nyhetsbrev og få rabattkoden

Fra tidlig på 2000 tallet så har Nfoto printet fotoprodukter til det norske folk. Vi startet i Bergen men nå holder vi til i Breim i Nordfjord. Breim har en lang historie når det kommer til fotoproduksjon. De fleste fotonettbutikkene som eksiterer i Norge i dag har produksjon i utlandet.  Nfoto en av de få fotoleverandørene med egen produksjon i Norge. Noe vi er veldig stolte av. 

Ved hjelp av dyktige og erfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon. Vi er en liten dedikert gjeng som jobber på Nfoto. Ved å handle hos oss støtter du opp om norske arbeidsplasser.

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker Ukeplan og Dinmerkelapp

Vi leverer også profileringsprodukter  og arbeidsklør for bedrifter via vår nettbutikk www.repix.no

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

30 % rabatt

Lue med refleksnavn til kun 139

Følg oss her!