Fotobok

Bryllup + Bilder = Sant!


Bryllup + Bilder = Sant!

Det kan skrives opp, ned og i mente om bryllupsfotografering. Nfoto har laget en liten oversikt over ting som er verdt å tenke på - samt litt inspirasjon til «15 MÅ ha bilder fra bryllupet»

FØR bryllupet.
Book en fotograf i tide, enten det er en lokal profesjonell eller et familiemedlem med over gjennomsnittet gode fotokunnskaper. Skal det tas egne forloverbilder, eller bilder av det lykkelige paret til invitasjoner og lignende? Kanskje det er verdt å sjekke pakkepriser hos fotografer, for å få en helhet i det. Personlige invitasjoner med bilder er enkelt å lage og det finnes mange lekre ferdigmaler å bruke om du ikke vil designe dem helt selv.

På SELVESTE dagen.

Før vielsen Vær og vind spiller en stor rolle for hva som er mulig å benytte som lokasjon, dersom du har tenkt å ta bildene ute og ikke i studio. Enten det er sommer eller høstbryllup – været kan aldri garanteres. Avtale et sted som plan B dersom det blir vanskelig å fotografere utendørs. Skog, brygge, strand, parker er klassiske fotolokasjoner for bryllup, men det finnes uendelig med tema og bakgrunner. Finn fram til et sted som passer perfekt for akkurat dere!
Vielsen – alvorets time
Bildene fra selve vielsen kan fort bli alvorspreget. Kirkelig eller borgerlig bryllup - det fint å ha noen minner fra selve forseglingen. Gjerne også av det morsomme slaget. Fine elementer for fotografen å se etter: Små brudesvenner som kan finne på uventede spillopper, en stolt far som fører sin datter til alters, lure blikk mellom brudepar og forventninger blant forlovere og gjester.

Etter vielsen – nå braker det løs!
Ved vielseslokalet står nå alle gjestene i finstasen. Den virkelige poseringen begynner nå. Kirketrapp, rådhus eller strand.: Har dere øvd på det obligatioriske «førstekysset» som mann og kone?
Den store festen! Et kapittel for seg.

Det er så mange elementer å ta i betraktning. Alt er vakkert og man vil jo egentlig ha bilde av alt! Brudekjole, borddekning, blomster, dekordetaljer, all den lekre maten, kaker, orkesteret, gjestene – og listen fortsetter. Sett opp en liten ønskeliste til fotografen på hva som absolutt må være med – og la ham eller henne ellers boltre seg fritt i kreative vinkler. Be også fotografen fange litt av stemningen blant gjestene. Førstemøter, latter, alvor, taler, tårer, festlokalet både inne og ute, dansegulv, brudevalsen, underholdning, brudgom og forlover som utveksler en kompisvits, brudens forlover som møysommelig retter på brudens kjoleslep, små blomsterpiker som danser til langt på kveld..

Her er våre 15 tips til de aller, aller viktigste må-ha-bildene. Til inspirasjon!

1. Ringene, brudebuketten, detaljer..
2. Håret og kjolen med stor K!
3. Små blomsterpiker på vei opp kirkegangen eller i lek
4. Festlokalet inne og ute
5. Bruden sammen med brudepikene
6. Forlovere i alvor eller latter
7. Brudeparet! Like før brudgommen får se sin brud
8. Brudebilen – standsmessig transport
9. Selveste kysset «the deal is sealed”
10. Den første skål!
11. Duk og dekket bord
12. Kakebildet – NAM!
13. Taler og tårer
14. Brudevalsen
15. Festens danseløver
Tips på tampen!
#bryllupshashtag
Har dere tenkt å dele bryllupsbilder i sosiale medier? Mange velger en egen hashtag der fotograf og gjester kan publisere bilder underveis i bryllupet, samlet på ett sted. Hashtagen kan eksempelvis spres på bordene i visittkortform eller små plakater i festlokalet. Noen velger å ha en liten krittavle ved inngang eller hall. Velg gjerne en hashtag som inneholder navnene deres eller bryllupsdatoen med initialer. Slik får man direkte tilgang til mange ekstra morsomme og kanskje uventede minner - allerede underveis i festen!

Svarthvitt
Be fotografen justere noen av bildene i svarthvitt til dere! Det blir sånn passe magisk og dere vil ikke angre.
Minner for evig
Det er mange kreative måter å bevare minnene på fra den fantastiske dagen. En lekker fotobok spekket med favorittbilder, kun til dere selv. Et flott panoramalerret eller en liten serie med bilder forstørret opp og montert i fine rammer, eventuelt en liten spiralbok med bilder og små tekster som takk til nære hjelpere.


Fotobok - lag en personlig bildebok

De fleste av oss tar mange flotte bilder i løpet av et år, men ofte ender bildene opp med å bli liggende i en sky eller på en harddisk. Hvorfor ikke lage en fotobok, der du kan samle de fineste øyeblikkene på ett sted?

De gode, gammeldagse fotoalbumene med fastlimte bilder og cellulosepapir er i dag stort sett erstattet av moderne fotobøker. En fotobok kan gis bort i gave til nære og kjære, eller komme til glede for deg som ønsker å ta vare på alle de fine minnene.

Hos nfoto.no kan du lage din egen fotobok på 1, 2, 3!

Bilde av fotobok

Å lage fotobok har blitt litt som en hobby, det er gøy! Jeg har laget mange bøker hos Nfoto og har alltid vert fornøyd med resultatet. Både når det kommer til kvalitet på innbinding og farger

Hvorfor samle bilder i en fotobok?

Stadig mer av hverdagen vår er digitalisert, og mange savner gleden av å fysisk kunne bla i en fotobok – fremfor å se på bilder på en PC-skjerm.

Med en fotobok kan du også lage en oversiktlig samling av spesielt utvalgte øyeblikk, enten det er av barna eller deg selv og venner. En fotobok kan komme til glede flere generasjoner frem i tid, og du slipper å bekymre deg for at bildene ved et uhell skal bli slettet.

Lag en fotobok som kan gå fra generasjon til generasjon – som et lite, men samtidig verdifullt arvestykke.

Hvordan lage fotobok?

Det å lage fotobok trenger ikke å være hverken tidkrevende eller vanskelig. Hos nfoto.no kan du gjennom noen få oversiktlige steg lage din egen fotobok. Før du setter i gang, kan du finne de bildene du ønsker å bruke i boken.

Deretter er det kun fantasien som setter grenser, både når det kommer til bokomslag, bakgrunner, tekst og lignende.

Premium Kvalitet

Lag fotobok på nett

Fotobok - inspirasjon og idéer

Det enkleste og raskeste er som regel å lage fotoboken din på nett. Bruk vår online editor og design fotoboken slik du selv foretrekker. Nedlastning av programvare er ikke nødvendig, da hele verktøyet er nettbasert.

Du kan velge mellom en rekke ulike bakgrunner, tekstfonter og rammer til bildene. Teksten som skal vises i boken bestemmer du selv. Kanskje du vil inkludere en liten historie til hvert bilde?

Mens du jobber på fotoboken din vil prosjektet ligge trygt lagret hos oss, slik at ingenting går tapt underveis.

Det er kun kreativiteten som setter grenser når du skal lage en fotobok. Dersom du er litt usikker på hva slags design du skal gå for, kan du hente inspirasjon her.

La oss se nærmere på ulike idéer til fotobøker for ulike anledninger.

Lag en fotobok på Nfoto

Fotobok til bryllup

Bryllupsdagen er en av de største dagene i livet for mange, og en dag man gjerne vil huske tilbake til og dele minner fra. Da er en fotobok midt i blinken. I boken kan du for eksempel ha bilder fra vielsen, bryllupsfesten, kaken, gavebordet, brudevalsen og gjestene.

Forsiden på fotoboken kan for eksempel prydes av et bilde av brudeparet, og begges navn. Vi har mange flotte design som passer ypperlig bryllupsfotoboken din.

Fotobok for baby og barn

Barn vokser fort, og det er derfor hyggelig å forevige minnene med noen fine bilder. Mange foreldre velger for eksempel å lage en fotobok med babybilder og minner fra barndommen. Dette er ikke bare hyggelig for foreldrene å se tilbake på, men også barnet selv.

I en fotobok for baby og barn kan du for eksempel inkludere bilder fra barnets første dager på klinikken, første skoledag, bursdager eller andre store begivenheter. Eller hva med å lage en fotobok for hvert av barnets første leveår?

Fotobok til konfirmanten

En fotobok kan være en veldig fin gave til konfirmanten. Lag en fotobok med minner fra konfirmantens liv, og gi en konfirmasjonsgave som vil komme til glede i mange år fremover.

Inkluder gjerne bilder fra tidlig barndom, feriereiser eller andre minner konfirmanten kan se tilbake på.

Fotobok med tekst

Du bestemmer selv hvordan en fotobok skal utformes. Noen ønsker kun bilder, men det er også veldig populært å lage en fotobok med tekst. Om fotoboken skal gis som gave, kan du kanskje ha noen forord i begynnelsen.

Det kan også være kjekt å ha beskrivende tekst til hvert av bildene. Når og hvor ble bildet tatt, og i hvilken anledning?

Fotobok som julegave

En fotobok er ypperlig å gi som gave, enten det er til bursdag, bryllup, konfirmasjon, jul eller andre store anledninger. Om du ønsker å gi bort en personlig gave, er en fotobok kanskje det beste valget. Hva er vel mer personlig en minner og bilder?

Kanskje bestemor og bestefar kan få en fotobok med bilder av barn og barnebarn?

Fotobok fra ferieturer og reiser

En fotobok kan også komme til glede for deg selv. Kanskje du har vært på en feriereise som ga deg mange spennende opplevelser og minner? Da kan det være kjekt å samle de fineste øyeblikkene i en fotobok.Om du reiste sammen med noen som betyr ekstra mye for deg, kan du kanskje overraske dem med en fotobok i gave.

Velg en fotobok i ønsket kvalitet

Avhengig av budsjett og preferanser, kan du velge en fotobok i den kvaliteten som passer deg best. Hos oss i nfoto.no kan du finne fotobøker i to ulike kvaliteter:

·         Premium kvalitet

·         Standard kvalitet

Hvilken fotobok er best?

Premium Fotobok er av høyeste kvalitet, og et godt valg for deg som ønsker best mulig utskriftskvalitet og tykke sider. Minnene dine bevares da på en estetisk tiltalende måte. Vi bruker FujiFilm fotopapir, og kan garantere super kvalitet på bildene.

Om du ønsker et mer prisvennlig alternativ der bildekvaliteten fortsatt er god, er Standard Fotobok et ypperlig valg.

Finn en fotobok på tilbud

Det er mulig å finne fotobøker i mange ulike prisklasser. Vi i nfoto.no er opptatt av å kunne tilby fotobøker av høy kvalitet til en gunstig pris. Hos oss kan du også oppleve å finne gode tilbud, slik at du kan gjøre et skikkelig godt kupp på din neste fotobok.

Bestill fotobok med rask levering

Hos nfoto.no kan du enkelt designe en fotobok på nett. Legg til dine favorittbilder, lag tekst og velg det designet du liker best.

Se frem til rask leveranse og høy kvalitet!