Dørskilt

Dørskilt i pleksiglass og aluminium

Pynt fasaden med et personlig dørskilt i akryl eller aluminium!

Det har aldri vært enklere å lage eget dørskilt. Klikk på “design produkt” for å komme i gang, og “drop” bilder på dørskiltet og legg til ønsket tekst. Overrask hele familien med deres unike dørskilt!

  • Velg mellom utførelse i aluminium eller pleksiglass
  • Bruk ditt eget bilde og legg på ønsket tekst
  • Du kan også bruke tegninger på dørskiltet. Her kan du lage morsomme dørskilt som skiller dere ut!
  • Du gjør alt direkte i vår bestillingseditor på kun noen få minutter
  • Dørskiltet leveres med rustfrie avstandsstykker som gjør at det henger ut ifrå veggen

Dørskilt i plexiglass

 

Dørskilt i pleksiglass 15×20 cm

Ønsk velkommen med et personlig dørskilt! Lag et personlig dørskilt med tekst, bilder, illustrasjoner eller tegninger! Her er det bare kreativiteten som setter grenser! Kanskje barnet ditt vil tegne hele familien?

Dørskilt i aluminium

 

Dørskilt i aluminium 15×20 cm

Hva med å overraske hele familien med et personlig dørskilt? Produsert på 5 mm aluminium. Dette er et stilig og moderne dørskilt som varer i mange år og som setter prikken over i’en på boligen din!

Ta kontakt om du trenger hjelp! support@nfoto.no eller 57 88 35 00

 

Hvorfor skal du bestille hos Nfoto?

Siden Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller ikke finner printstørrelsen du er ute etter.

Produksjon og levering

Nfoto har en omfattende kvalitetskontroll for alle våre produkter, og produktene våre er produsert i Norge. Vi leverer alle sendinger med Posten. Leveringstid er fra 1-3 dager + postgang.

Produkter

Vi tilbyr blant annet invitasjoner og takkekort konfirmasjon, dåp, bryllup, etc. Andre populære produkter er lerret / fotolerretkopp med bildebordkortbilde på aluminiumsplateplakater og familiekalender / familieplanlegger. Last opp bildene dine og kom i gang!

Andre produkter

Vi anbefaler deg å se på utvalget vårt av fotogaver og julekortHer kan du gjøre unna mange flotte julegaver!

Nfoto Blogg

Nfoto har en egen blogg. I denne kan du finne inspirasjon til ulike måter å bruke bildene dine. Vi publiserer også innlegg fra våre kunder og samarbeidspartnere. Kanskje du har lyst til å bidra med en innlegg? Se for eksempel blogginlegget som Naturforograf Ronny Solheim har skrevet for oss. https://nfoto.no/blogg/Naturfotograf-Ronny-Solheim-c120048136