Kakebilde

Muffinsbilder

Vare nr. 8000050|ti$5a677481-a349-4bb6-a749-7df353c9d55e
Kr 159
På lager
1
Produktdetaljer

Pynt muffinsene med dine egne bilder!

Printet på spiselig sukkerpapir. Du må selv klippe ut rundinger. OBS! Pisket krem trekker inn i sukkerpapiret i løpet av noen timer. Vi anbefaler derfor at sukkerarket monteres på kaken like før servering!


Glutenfritt u/ melk, egg, nøtter, peanøtter, hvete eller soyabønner. AZO-fri.

Lagre dette produktet til senere

Kakebilde

Lag en personlig kakedekorasjon til jubilanten!

Hva med et artig kakebilde av jubilanten?

  • Last opp og legg til ditt eget motiv med bilde og/eller tekst
  • Vi tilbyr også muffinsbilder! Klikk her
  • Kakebildet kan klippes og formes til den størrelsen du ønsker
  • Kakebildene har høyeste prioritet i produksjonen og vi sender som oftest etter 1-2 dager
  • Norsk produksjon
Kakebilde i A4
Kakebilde i A4

Lag en kake med ditt eget bilde som motiv! Kakeglasur på spiselig sukkerark. Velg bilde, tekst eller figurer selv! Kan klippes og formes på kaker eller cupcakes.

Kakebilde i A3
Kakebilde i A3

Design din egen kakedekor! Pisket krem trekker inn i sukkerpapiret i løpet av noen timer. Vi anbefaler derfor at sukkerarket monteres på kaken like før servering!

Du bestiller enkelt fra vår bestillingseditor – ta kontakt om du trenger hjelp: support@nfoto.no eller 57 88 35 00

Hvorfor bestille spiselig kakebilde hos Nfoto?

Siden Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller ikke finner printstørrelsen du er ute etter.

Produksjon og levering

Nfoto har en omfattende kvalitetskontroll for alle våre produkter, og produktene våre er produsert i Norge. Vi leverer alle sendinger med Posten. Leveringstid er fra 1-3 dager + postgang.

Produkter

Vi tilbyr blant annet invitasjoner og takkekort konfirmasjon, dåp, bryllup, etc. Andre populære produkter er lerret / fotolerret, kopp med bilde, bordkort, bilde på aluminiumsplate, plakater og familiekalender / familieplanlegger. Last opp bildene dine og kom i gang!

Lag din egen kakedekorasjon! Klikk her

Andre produkter

Vi anbefaler deg å se på utvalget vårt av fotogaver og julekort.

Her kan du gjøre unna mange flotte julegaver!

Nfoto Blogg

Nfoto har en egen blogg. I denne kan du finne inspirasjon til ulike måter å bruke bildene dine. Vi publiserer også innlegg fra våre kunder og samarbeidspartnere. Kanskje du har lyst til å bidra med en innlegg? Se for eksempel blogginlegget som Naturforograf Ronny Solheim har skrevet for oss. https://nfoto.no/blogg/Naturfotograf-Ronny-Solheim-c120048136