Fotokopp og glass

Drikkebrikker

Vare nr. 8000019
Kr 179
På lager
1
Produktdetaljer

Personlige bordbrikker til å sette glasset ditt på for å unngå merker på bordet. Selges i pakker med 4 stk inkludert stativ

Drikkebrikker som passer alle typer kopper og glass.

Laget i tykk papp med en klar overflate med bildene dine printet på!

Format (cm) 8,5 x 8,5
Antall i pakken 4
Kvalitet Mdf, med hvit glaset overflate. Kork under
Tykkelse (mm) 4
Lagre dette produktet til senere

Kopper og glass

Se utvalget vårt med kopper og glass. Du kan legge til ditt eget bilde og tekst.

Mange varianter

Velg din favoritt blant en rekke forskjellige turkopper, krus og glass

Kopp med bilde

Kombiner bilde og tekst på koppen. Kanskje du klarer å lage en hysterisk morsom gave til en venn!

Vi har et stort utvalg av fotokopp og glass. Du kan kombinere et eller flere av dine egne bilder på koppen. Lag en koselig gave til morsdag, farsdag, svigermor eller kjæresten. Vi trykker alle fotokopp og glass med bilde selv i vår produksjon i Norge.

Kopp med bilde, Hvorfor bestille hos Nfoto?

Siden Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller ikke finner printstørrelsen du er ute etter.

Produksjon og levering

Nfoto har en omfattende kvalitetskontroll for alle våre produkter, og produktene våre er produsert i Norge. Vi leverer alle sendinger med Posten. Leveringstid er fra 1-3 dager + postgang.

https://nfoto.no/salg-og-levering/

Produkter

Vi tilbyr blant annet invitasjoner og takkekort konfirmasjon, dåp, bryllup, etc. Andre populære produkter er lerret / fotolerret, kopp med bilde, bordkort, bilde på aluminiumsplate, plakater og familiekalender / familieplanlegger.

Andre produkter

I tillegg til Kopp med bilde kan du se vårt store utvalg av fotogaver- Vi anbefaler deg å se på utvalget vårt av fotogaver og julekort.

Her kan du gjøre unna mange flotte julegaver!

Nfoto Blogg

Nfoto har en egen blogg. I denne kan du finne inspirasjon til ulike måter å bruke bildene dine. Vi publiserer også innlegg fra våre kunder og samarbeidspartnere. Kanskje du har lyst til å bidra med en innlegg? Se for eksempel blogginlegget som Naturforograf Ronny Solheim har skrevet for oss. https://nfoto.no/blogg/Naturfotograf-Ronny-Solheim-c120048136