Fotokalender

Fotokalender 30x40 cm

Vare nr. 8000488|thstructure$cd1fb116
Kr 175
Kvantumsrabatt! Se alle våre maler
På lager
1
Produktdetaljer
ShowThemes: true
RequireLogin: true

Oppsummer årets fineste minner i en fotokalender! Bestill en fotokalender for 2022

✔ Kan designes via mobilen, men du har flere tilpasningsmuligheter på PC/Mac

✔ Veggkalendere printet på Fujifilm fotopapir i mange forskjellige format og størrelser
✔ Posterkalendere printet på ekte Fujifilm fotopapir
✔ Tips - en fotokalender eller poster er en fantastisk julegaveidé til venner og familie. Dette er gaven som varmer et helt år!
✔ Rask levering direkte fra vår produksjon i Norge


NB! Har ditt påbegynte prosjekt vært inaktivt i mer enn 30 dager blir det automatisk slettet fra vår database


Lagre dette produktet til senere

Fotokalender 2023

Med en personlig fotokalender 2023 kan du gi den perfekte julegaven til familie og venner. Du lager enkelt kalenderen med dine egne bilder fra året som har gått.

Kanskje julegaven som blir satt mest pris på. Julegaven som varer et helt år. Du kan se tilbake på minnene hver måned et helt år. Tips, klipp ut bildene og sett i en bilderamme når året er over.

Julegavetips

Lag en gave som varer et helt år. Den både gleder og varmer.

Fotokalender gaven som varmer

Bruk dine beste bilder i kalenderen. Når året er over kan du klippe ut bildene og sette de i en ramme eller lage en bildevegg.

Nfoto.no har printet hundretusenvis bildekalendere til fornøyde norske kunder i en årrekke. Vi har egen produksjon i Norge – støtt norsk produksjon og norsk håndtverk

fotokalender

Kan bestilles i mange ulike formater som 20×30, 15×30, 30×30 og 30x40cm.
Det er 20x30cm som er bestselgeren.Vi printer alle våre kalendere på ekte fotopapir fra FujiFilm – vi bruker også god gammel fremkalling for å sikre den beste printkvaliteten og holdbarheten på din fotokalender. Både fotopapir og printutstyr kommer fra annerkjente www.fujifilm.com

Vi tilbyr både kvantumsrabatter og kampanjer og du kan spare mye om du kjøper flere eksemplarer. Du kan faktisk gløre unna julegavene til bestemor, bestefar, onkler og tanter med minimal innsats og kostnad. Du trenger bare å velge ut minimum 12 av de beste blinkskuddene dine for å lage kalenderen. Men du kan selvsagt også legge til mange flere bilder på hver side om du ønsker det. Fantasien setter grenser, prøv deg frem i vårt intuitive designverktøy. Mulighetene er mange for dem som ønsker det.