Bordkalender

Din personlige borkalender

Den perfeke julegaven til familie og venner. Samle dine beste minner i en kalender som kan vere med å spre glede i et helt år.

Hvordan lage kalender ?

Du lager fotokalenderen raskt og enkelt fra vår bestillingseditor. Velg ut minimum 13 bilder du vil bruke, du kan også legge inn flere bilder på en side om du ønsker det. Kan lages direkte via mobil, men bruker du PC / Mac vil du få flere designmuligheter.

Inspirasjon, Bildekalender

Bordkalender er en fin gave som varer et helt år. Når året er over kan du klippe ut bildene fra kalenderen og sette disse i en ramme.

bordkalender

Vi produserer bordkalender i 10×20 og 15x20cm. Vi gir kvantumsrabatter om du bestiller flere.

Kalender til bord , Hvorfor bestille hos Nfoto?

Siden Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller ikke finner printstørrelsen du er ute etter.

Produksjon og levering

Nfoto har en omfattende kvalitetskontroll for alle våre produkter, og produktene våre er produsert i Norge. Vi leverer alle sendinger med Posten. Leveringstid er fra 1-3 dager + postgang.

https://nfoto.no/salg-og-levering/

Produkter

Vi tilbyr blant annet invitasjoner og takkekort konfirmasjon, dåp, bryllup, etc. Andre populære produkter er lerret / fotolerret, kopp med bilde, bordkort, bilde på aluminiumsplate, plakater og Bordkalender / familieplanlegger. Last opp bildene dine og kom i gang!

Andre produkter

I tillegg til Kopp med bilde kan du se vårt store utvalg av fotogaver- Vi anbefaler deg å se på utvalget vårt av fotogaver og julekort.

Her kan du gjøre unna mange flotte julegaver!

Nfoto Blogg

Nfoto har en egen blogg. I denne kan du finne inspirasjon til ulike måter å bruke bildene dine. Vi publiserer også innlegg fra våre kunder og samarbeidspartnere. Kanskje du har lyst til å bidra med en innlegg? Se for eksempel blogginlegget som Naturforograf Ronny Solheim har skrevet for oss. https://nfoto.no/blogg/Naturfotograf-Ronny-Solheim-c120048136