Fremkalling av bilder

Fremkalle bilder

Hos Nfoto finner du ulike formater til fremkalling av bilder, du kan velge mellom 10×10, 10×13, 10×15 og 15x20cm i det vi kaller for standardprint.

Vi har også et godt utvalg av forstørrelser fra 20x30cm og helt opp til 70x100cm.

 

Velg mellom ulike papirtyper

Fujifilm HD Lustre – semimatt fotopapir

Fujifilm HD Glossy – blankt fotopapir

Hahnemühle Photo matt fibre – matt papir, vårt beste alternativ med tanke på printkvalitet!

Forstørrelser – fremkalling av bildene dine i forstørret utgave slik at du får akkurat den størrelsen du ønsker

Små bilder – om du ønsker å fremkalle bildene dine i standard albumstørrelse eller i polaroidformat

Tips – vil du forstørre bildene dine finner du dette under forstørrelser, tilhørende rammer under kategorien bilderammer

Fremkalling av bilder kan gjøres direkte fra mobilen.

Printe bilder som du kan sette inn i ramme og heng de beste bildene på rett på stueveggen

Fremkalling av bilder
Sett bilder i en flott ramme eller album. Eller kanskje henge de på kjøleskapet med en magnet. Se utvalget vårt under tilbehør

Ta kontakt om du trenger hjelp eller ikke finner størrelsen du er ute etter: support@nfoto.no eller 57 88 35 00

Inspirasjon, hvorfor printe bilder?

I dag fremkaller vi sjelden bilder og mange av oss har kanskje aldri printet et bilde på fotopapir før. I løpet av et år knipser vi tusenvis av blinkskudd. Bildene blir ofte liggende skjult på mobiltelefoner eller skjult på lagring i skyen. Dette kan være bilder fra ferieturen til vakre Loen og Stryn eller turen nordover til Lofoten.

Hvilke produkter?

Vi i Nfoto har gjort det enkelt å bestille blinkskuddene dine på et stort utvalg av fotoprodukter. Bildene kan fremkalles på fotopapir, printes på et stort lerret, settes i en ramme eller i et album. Eller kanskje bestille en kopp med et morsomt bilde og tekst på, en hyggelig gave.

Hvorfor Nfoto?

Siden Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller ikke finner printstørrelsen du er ute etter.