Konfirmasjonskort

Julekort

Julekort

Å motta et julekort er alltid like hyggelig. Lag ditt eget julekort med dine fineste bilder fra året som har gått og send disse til familie og venner. Se vårt store utvalg i julekort, vi har alle varianter og størrelser, alltid gode priser og rask levering fra vår produksjon i Norge.

Hva skriver man på julekort ? Skriv en koselig liten hilsen og legg gjerne til flere bilder på kortet slik at den som mottar det kan se noe av det fine som har hendt i året som har gått.

Vårt mål er at du skal bli fornøyd og vi vil gjerne at du tar kontakt med oss om du trenger hjelp eller veiledning.

Filtrer
Konfirmasjonskort

Invitasjoner

ensiders

Ensiders

Du designer enkelt kortet selv i vår bestillingseditor. Alt du trenger å gjøre er å laste opp bildene du ønsker, og legge til tekst. Vi tilbyr også firesiders kort og flere formater!

Konfirmasjonskort

Liggende format

Hvite konvolutter følger med alle konfirmasjonskort. Du kan også velge å oppgradere til sort, rød eller søvfarget konvolutt. Du kan også oppgradere fargejusteringen på kortet, samt velge å fjerne røde øyne.

tosiders

Tosiders

Nyhet! Du kan også oppgradere til Premium – Scandia 2000 strukturert papir. Premium kvalitetspapir med finmatt struktur. Papiret har en behagelig overflate å ta på, noe som gir en ekstra følelse av kvalitet! Produseres på 350g silkepapir, digitaltrykk.

Bestill bryllupskort og invitasjoner til den store dagen fra Nfoto. Vi har et stort utvalg av designmaler. Det følger også alltid med gratis konvolutter. Vi har også bordkort, lys og telysholder til festbordet.