fotobutikk

collageramme

70x100 cm print på fotopapir

8000165|fotoprint
Kr 524
På lager
1
Produktdetaljer

Forstørrelse i 70x100cm printet på ekte fotopapir - Nyhet! velg mellom 4 produksjonsmetoder / papirtyper.

[tab name="Hahnemühle Photo Lustre 260gram"]

Vårt papir til daglig bruk. Glatt og bestrøket lys overflate med luster finish. Blir printet på Epson sin 12-farger Fine-Art storformatprinter.

[tab name="Hahnemühle Photo Matt Fibre 200gram"]
Cellulosepapir med en glatt og lett matt strukturert overflate. Dette blir printet på Epson sin 12-fargers Fine-Art printer, dette er produksjonsmetoden som gir det alle beste printene når det kommer til oppløsning og farger.

[tab name="Hahnemühle Photo Rag 308 gram"]
Dette er materialet som er for deg som skal ha det aller beste! Brukes til print i gallerikvalitet og reproduksjon av kunst. Papiret er syrefritt og av 100% bomull. Produksjon av bildet på dette mediet skjer på Epson sin 12 farger Fine-Art printer.

[tab name="Hahnemühle Photo Rag Metallic 340gram"]
Samme egenskaper som vanlig Photo Rag, bare enda tykkere og med en metallic overflate som gir en metalliceffekt på bildene dine. Fantastisk på sort hvitt bilder!

[tab name="Last ned bildefiler gratis"]

Om du ikke ønsker å bruke et av dine egne foto så kan du se til en av disse sidene der du kan laste ned fantastiske bildemotiver helt gratis.

Pexels.com

Pixabay.com

Lagre dette produktet til senere

Kakebilde

Design egen kakepynt med bilder og tekst

Dørskilt

Lages på aluminium eller pleksiglass

Personlige smågaver

Lag en gave til noen du er glad i

Instax kamera

Utforsk Instax kamera og tilbehør 

Gravering

Lasergravering på Brusletto 

Håndklær med navn

Vi broderer teksten for deg

Hval melkesjokolade

Design enkelt sjokoladeeske og kopp

Interiørprodukter

Se våre flotte gaver til hjemmet

Personlige gavelapper

Design egne gavelapper

Fremkalle bilder

Fremkall småbilder, passfoto og retro print

Fotobok

Design egne fotobøker

Fotohefter

Design egne fine fotohefter

Bilderammer

Fremhev bildene fine med lekre rammer

Kort og invitasjoner

Stort utvalg av maler i ulike formater

Få 25% rabatt på en fullprisvare! Meld deg på nyhetsbrev og få rabattkoden

Fra tidlig på 2000 tallet så har Nfoto printet fotoprodukter til det norske folk. Vi startet i Bergen men nå holder vi til i Breim i Nordfjord. Breim har en lang historie når det kommer til fotoproduksjon. De fleste fotonettbutikkene som eksiterer i Norge i dag har produksjon i utlandet.  Nfoto en av de få fotoleverandørene med egen produksjon i Norge. Noe vi er veldig stolte av. 

Ved hjelp av dyktige og erfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon. Vi er en liten dedikert gjeng som jobber på Nfoto. Ved å handle hos oss støtter du opp om norske arbeidsplasser.

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker Ukeplan og Dinmerkelapp

Vi leverer også profileringsprodukter  og arbeidsklør for bedrifter via vår nettbutikk www.repix.no

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

30 % rabatt

Lue med refleksnavn til kun 139

Følg oss her!