Bilde på aluminium

70x100cm bilde på aluminium

14206
Kr 1 520
På lager
1
Produktdetaljer

70x100cm bilde på aluminium - stilrent uttrykk og fantastisk kvalitet

Vi printer bildene direkte på platen. Aluplaten består av 3 lag, aluminium på for og bakside og en kjerne av sort plast som gjør at bildet både får lav vekt og blir avstivet. Bildeprintet får et matt uttrykk.

Bildeoppheng medfølger i prisen. Opphenget vårt er justerbart slik at du kan finjustere bildet etter at du har hengt det opp på veggen. Bildet vil henge ca 0,5cm ut ifra veggen.

Finner du ikke størrelsen du er ute etter? ta kontakt på support@nfoto.no så hjelper vi deg.

[tab name="Last ned bildefiler gratis"]

Om du ikke ønsker å bruke et av dine egne foto så kan du se til en av disse sidene der du kan laste ned fantastiske bildemotiver helt gratis.

Pexels.com

Pixabay.com

[tab name="Beskrivelse"]

  • 3mm tykkelse
  • Aluminium sandwichplate (Dibond)
  • Trykkemetode UV print
  • Oppheng medfølger
Lagre dette produktet til senere

Bilde på aluminium - Norsk produksjon og Norsk kvalitet

Bilde på aluminiumsplate

Printet direkte på plate

Om du er ute etter et stilrent og eksklusivt produkt så er bilde på aluminiumsplate det rette valget for deg. Ved hjelp av det medfølgende bildeopphenget svever alubildet ut ifra veggen.

Elegant og holdbart
Aluminiumsbilder kan henge ute, fargene er UV resistente og bildet tåler til og med vann! Kanskje du vil henge et bilde på terassen for å pynte opp uterommet ditt?

Bilde på aluplate

Nå kan du printe foto på aluminiumsplate!

Vår printkvalitet på aluminiumsbilder er helt fantastisk! Med et bilde på aluminium kan du pynte opp interiøret, stueveggen, trappeoppgangen eller på soverommet. Bestill foto på aluminium og la dine beste bilder leve evig! Vær og vind er ingen problem.

  • Vi direkteprinter bildene med UV printer rett på aluplaten. Dette gir en god holdbarhet
  • Bilder på aluminiumsplate får et matt uttrykk i beste fotokvlaitet.
  • Monteres på en 3mm tykk aluminiumsplate. Platen har plastkjerne og to lag med aluminium på for og bakside. Dette gjør at vekten blir lav og stabiliteten på bildet god.

Oppdag våre bilder på aluminiumsplate! Se alle dimensjoner på nettsiden vår.

Med dette bildeopphenget kan du justere bildet etter at du har skrudd det opp på veggen. Da får du bildet til å henge perfekt. Det medfølger i prisen

Bilde på aluminium. Vi printer ditt bilde direkte på 3mm tykk aluminiumskompisitt plate. Foto på aluminium er lette i vekt og blir levert med bildeoppheng slik at du kan henge bildet rett på veggen. UV print fra Nfoto kan henge ute i vær og vind. Dette åpner opp mange nye muligheter for deg. Hva med å pynte opp uterommet med et aluminiumsbilde?

Om du ikke ønsker å bruke dine personlige bilder kan du laste ned mange utrolig flotte høykvalitetsbilder fra fotografer på www.pexels.com – bildene fra Pexels er gratis å bruke på alt av produkter på Nfoto. 

I vår fleksible produksjon kan vi lage aluminiumsbilder nøyaktig på den størrelsen du måtte ønske. Om du ikke finner det du leter etter kan du sende oss en epost på support@nfoto.no så kan vi garantert hjelpe deg. Vi gjør også spesialavtaler med firma der det er snakk om større mengder bilder.