Bildevegg Sticky Frames

Bildevegg med Nfoto Sticky-Frames

Bildevegg med Nfoto Sticky-Frames er vårt nye unike produkt for deg som ønsker å designe din egen bildevegg. Velg din bildevegg og legg til og tilpass dine bilder. Ved å trykke på forhåndsvis kan du se forhåndsvisning på hvordan bildeveggen din vil se ut!! Prøv selv da vel!

Bildeveggene kommer komplett ferdig inkludert print på ekte fotopapir inkludert i prisen

StickyFrame 13x18 Liggende

8000631
Kr 134
På lager
1
Produktdetaljer

Henge opp bilder uten spiker?

13x18cm bilderamme med bilde inkludert i prisen. Velg mellom hvit eller sort ramme.

Trenger du å henge opp bilder på en vegg uten å lage skjemmende hull ? Henge opp bilder på gipsvegg uten spiker ?

  • Med våre nye Nfoto-Sticky-Frame rammer kan du lime bilderammen med bildet rett på veggen. Limstripen som sitter på rammen etterlater ingen merker på veggen og du kan ta opp og nede bildene opp til 5 ganger.
  • Med Nfoto-Sticky-Frame rammer kan du bestille en ferdig bildevegg der du får både rammer og bilder med i prisen. Om du trykker på forhåndsvisning vil du kunne se hvordan bildeveggen din kan komme til å se ut på en vegg.
  • Gipsanker og andre festemidler for gips lager ofte store hull i veggen. Med Sticky-Frame fra Nfoto slipper du dette. Kanskje leier du bolig eg sted der du ikke kan lage hull i veggen? Da har du endelig muligheten til å få henge dine beste bildeminner på veggen.

Klikk på "Design produkt" for å komme i gang

Lagre dette produktet til senere
Bildevegg med 7 bilder

Velg blandt våre kombinasjoner av bildevegger, det har aldri gått så fort og enkelt å lage en hel bildevegg. Alle rammer kommer med høykvalietsprint på ekte fotopapir fra FujiFilm.

Ønsker du å utvide ut bildeveggen din over tid er det også mulig å kjøpe rammer enkeltvis. De beste minnene dine fortjener å henge på veggen. Ikke la alle disse ligge gjemt i skyen.

Om du ikke ønsker å bruke dine egne motiver kan du for eksempel laste ned bilder helt gratis fra Pexels.com

Nfoto Sticky-Frames henges rett på veggen ved hjelp av en limstripe som sitter på rammen. Bildene sitter på de fleste underlag og du kan ta bildene ned og opp igjen opp til 5 ganger.

Fordelene med disse bilderammene ?

– Henge opp bilder på gipsvegg uten å lage stygge merker
– Sticky Frames etterlater ingen merker når du tar de av veggen
– Du kan ta opp og ned bilderammene opp til 5 ganger
– Du får fremkalling av bilder med på kjøpet, dette sparer deg både tid og penger

Om du har lyst til å lese om fotopapiret vi bruker når vi printer bildene til bildevegg så kan du gjøre det her

Nfoto.no er en Norsk leverandør av fotoprodukter. Vi produserer våre produkter i Norge og vårt mål er at du skal bli fornøyd. Om du trenger hjelp eller ikke finner det du er på jakt etter så ta gjerne kontakt med oss på support@nfoto.no eller telefon 57 8 35 00