Ronny Solheim

Ronny Solheim

Ronny Solheim er ein naturfotograf frå Sandane i gamle Sogn og Fjordane. I dette landskapet er det fjella, kysten, breane, faunaen og dyreriket som er inspirasjonen til Ronny. Sidan ung alder har den lokale naturen vert ein lidenskap gjennom jakt, fiske og fuglekiking, og fotokameraet var tidleg med på tur.

I dei siste 15 åra er det følelsen av naturen og motiva han finn bak kameraet som gir Ronny den beste naturopplevinga. Han er alltid på jakt etter motiv som reflekterer balanse og harmoni, og samstundes speglar følelsar som kan gjenkjennast av andre.

Ronny er opptatt av at omgivelsane ikkje skal forstyrrast unødig og har med lang erfaring fått ein god forståelse av den mangfaldige naturen og tolmodigheten som må til for å vere ein del av den.

I desse åra har han utsmykka mange offentlige og private bygg, vert hovudfotograf for 3 bøker og bidratt i fleire.

Samarbeid med Nfoto

Vi er utrolig stolte av å kunne presentere samarbeidet vårt, du kan kjøpe spektakulære bildemotiver – klar til å henges på veggen.

Alle våre fotografbilder blir printet med vår råeste printteknologi og på det beste printmediet vi har fra den kjente leverandøren Hahnemule

Ved å bestille bilder fra oss garanterer vi at du blir fornøyd med sluttresultatet.