Lerretsbilde

Filtrer
50% LAGERSALG!
Lerretsbilde 50x50 cm
Lerretsbilde 50x50 cm
Lerretsbilde 50x50 cm
Førpris Kr 992
Spar 50%
Kr 496
FAST LAVPRIS
Lerretsbilde 30x40 cm
Lerretsbilde 30x40 cm
Lerretsbilde 30x40 cm
Fast lavpris - Norges billigste?
Kr 349
FAST LAVPRIS
Lerretsbilde 20x30 cm
Lerretsbilde 20x30 cm
Lerretsbilde 20x30 cm
Fast lavpris - Norges billigste?
Kr 199
FAST LAVPRIS
Lerretsbilde 30x30 cm
Lerretsbilde 30x30 cm
Lerretsbilde 30x30 cm
Fast lavpris - Norges billigste?
Kr 279

Lerretsbilde

La oss lage flotte lerretsbilder til deg, bildene kommer ferdig på ramme og du trenger kun å henge bildene på veggen! Du trenger bare å finne frem bildet du vil bruke så ordner vi resten.

Lerretsbilder er bildeproduktet vi selger mest av på grunn av både printkvalitet og at bildene kommer til deg klar til å henges rett på veggen.

Lerretsduken gir også en fin struktur på bildeoverflaten. Om du ønsker en blankere overflate og litt mer smell i fargene på bildet så anbefaler vi å oppgradere til Hahnemule Goya printmediet vårt.

Ta gjerne en kikk på de ulike printmaterialene våre – du finner en oversikt på denne siden https://nfoto.no/printmaterialer/

Når du bestiller et fotolerret fra Nfoto så kan du være sikker på at vi printer med høyeste oppløsning og på papir av god kvalitet.

Norsk produksjon

 I motsetning til de fleste andre «norske» fotoleverandører så printer vi alle våre produkter i Norge. Når du bestiller et fotolerret fra Nfoto støtter du Norsk produksjon og arbeidsplasser.

Og kanskje det beste med alt er at du fint kan spørre oss om hjelp til det meste av spesialtilpasninger som du skulle ha behov for. Vår fleksibilitet skal alltid være stor!

Velg en av bildestørrelsene alt etter hvor stort bilde du ønsker å bestille. Husk at det kan være lurt å velge et kvadratisk format om du skal printe ut et kvadratisk bilde. Da får du med hele motivet uten at bildet blir kuttet. Det eg også mulig å gjøre beskjæring av bildet ditt i bestillingseditoren.

Previous slide
Next slide
lerretsbilde

Lerretsbilder

Vi tilbyr over 40 forskjellige størrelser på fotolerret i vår nettbutikk! Dette garanterer at du finner akkurat den størrelsen som passer for deg.

Lerretsbilde ramme

Velg mellom forskjellige rammer

Du kan velge mellom 2- og 4 cm tykk blindramme på våre lerretsbilder. Her ser du forskjellen på de to rammene.

lerretsbilde

Norsk produksjon

Våre lerret blir printet og produsert på Breim i Vestland fylke. Dette gjør at vi har full kontroll på bestillinger og gir oss muligheten til å kvalitetssikre alle lerret vi sender ut til kundene våre.

Hvorfor skal du bestille Lerretsbilde ?

Fotolerret er kanskje det mest populære veggbildeproduktet vi har. Det er flere grunner til at så mange velger å bestille fotolerret fra Nfoto. Vi printer på kvalitetsmaterialer og med utstyr som gir deg den beste kvaliteten. Et lerretsbilde er klar til å henges på veggen når du mottar det. Den flotte strukturen på et lerretsbilde gjør at du unngår gjenskinn fra lyset i boligen din.

Hva er et fotolerret ?

Et lerretsbilde er printet på en canvas duk som består av en blanding mellom polyester og bomull. Denne duken har en fin strukturert overflate. Når bildet er printet strekket vi dette rundt en treramme som er 2 eller 4cm tykk. Trerammen er usynlig og sidekanten av rammen blir dekket av motivet ditt.

Kun det beste er godt nok !

Vi printer lerretsbilder på Epson sine printere, dette har vi gjort i en årrekke. Dette gjør at vi kan føle oss sikre på at printkvaliteten vi leverer er så bra som den kan bli. Når det kommer til materialvalg velger vi materialer som sikrer oss et godt printresultat. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller har spesielle ønsker når det kommer til printing.

Du kan lese mer om printer fra Epson her
På denne siden kan du lese mer om fotolerret