Bildeoppheng

Bildeoppheng

Her finner du en oversikt over våre bildeoppheng og muligheter for å henge opp bilder på gipsvegg uten spiker med command selvklebende bildeoppheng.

Henge opp bilder uten spiker ?

  • Er du på jakt etter en måte å henge opp bilder på en vegg uten å etterlate skjemmende hull?
  • Sliter du med å henge opp bilder på gipsvegg uten spiker?

3M’s selvklebende bildeoppheng gir en løsning på disse problemene. Bare fest opphengene på baksiden av rammer og trykk dem fast mot veggen. Ingen spiker eller skruer er nødvendige, noe som gjør disse opphengene til et praktisk og skadefri alternativ for å vise frem bildene dine. Uansett om du vil henge opp bilder hjemme eller på kontoret, tilbyr 3M’s selvklebende bildeoppheng en enkel løsning.

Command opphengstrips

Med 3M Command opphengstrips kan du enkelt henge opp bilder på veggene dine uten å skade veggen eller etterlate hull. Bildene dine henger trygt på plass, og strippene kan enkelt fjernes ved hjelp av 3M’s strekkefrigjøringsteknikk. Disse opphengstripsene er et praktisk og skadefri alternativ for å vise frem bildene dine.

Henge opp bilder på gipsvegg uten spiker

Gipsanker og andre festemidler for gipsvegger etterlater ofte store hull i veggen. Med 3M’s limspiker/opphengsstrips kan du unngå dette. Kanskje leier du et sted hvor du ikke har lov til å lage hull i veggene. Med 3M’s Command bildeoppheng kan du endelig henge favorittbildene dine på veggen uten å etterlate merker. Disse opphengene skader ikke veggen og gir et sikkert feste for bildene dine.

Henge opp bilder

På Nfoto.no kan du bestille et bredt utvalg av produkter for å vise frem bildene dine, inkludert print, lerret, aluminiumsbilder og rammer. Vi har gjort det enkelt å henge opp bildene dine på veggen ved å tilby en rekke opphengsalternativer, som selvklebende oppheng. Selv om du bruker mobiltelefonen din til å ta de fleste av bildene dine, er kvaliteten ofte god nok til å bli trykket ut og vist frem hjemme. Å vise frem bildene dine kan legge en hyggelig touch til rommet ditt og bringe tilbake gode minner.

Bildeoppheng
Command bildeoppheng
henge opp bilder på gipsvegg uten spiker

Her kan du se fremgangsmåte for å henge opp og ta ned command strips

For å lese mer om hvordan du kan henge opp bilder på feks gipsvegg kan du gå til 3M sine sider her bildeoppheng gipsvegg

Her kan du se et utvalg av bildeprodukter du kan bestille hos Nfoto.no