Bilderammer

Bilderamme 15x20 cm

Vare nr. 14157-1
Kr 129
På lager
1
Produktdetaljer

Dine beste bilder fortjener en plass på veggen, i en bilderamme!


Eksklusiv og fin bilderamme i tre.

Rammestørrelse 15x20 cm - bilderammen finnes i fargene hvit, sort og eik

Denne rammen passer til forstørrelsen 15x20 cm print på fotopapir

Lagre dette produktet til senere

Vi selger også forstørrelser og bilderammer sammen. Da kan du enkelt bestille og vere sikker på at bildet og rammen passer sammen.

ramme typer

Bilderamme i eik

Velg mellom eik, sort eller hvit utførelse på rammene! Valget er ditt.

Skrivbar magnettavler med ramme i eik eller sort. Heng opp dine favorittminner eller huskelapper.
Du skriver på tavlen med kritt eller kritt-tusj

Ramme til bilder - velg en bilderamme som passer deg

Det er smart å tenke ut hvor du skal henge opp bildene dine. Hvor stor ramme og bilde skal du bestille ? Skal rammen vere sort eller kanskje du vil bestille flere rammer i ulike farger og størrelser?

Hos Nfoto finne du alt fra små til store bilderammer. Rammene våre er laget i tre og er i god kvalitet sammenlignet med mange andre typer rammer.

Bilderamme 50x70

Bilderamme 50×70 cm er en av de mest solgte rammene om du vil ha et bilde som er litt større enn de vanlige størrelsene på 20×30 og 30x40cm. En stor vegg kan trenge en stor ramme for atstore rammer eller en kombinasjon av store rammer og små rammre.

Interiørtips - Lage en bildevegg

Slipp løs kreativiteten og lag ein egen bildevegg med en samling av dine beste minner og motiver. Vi har tradisjonelle ramer i mange ulike størrelser og formater.

Nyhet! Det har aldri vert enklere å lage en bildevegg med Nfoto Stickyframes bilderammer – velg en forhåndsdefinert bildevegg og dropp bildene dine rett inn i programmet for å se hvordan din vegg ser ut.

Du finner oversikt over Nfoto StickyFrames bildeveggene her

Fordelen med StickyFrames bildevegg er at du kan lime bilderammene rett på veggen uten å måtte lage hull som ødelegger veggen. Limen setter ingen merker og du kan ta opp og ned rammene opp til 5 ganger.

Hvilket motiv skal man velge?

Mange av våre kunder bestiller bilder av familien, hunden eller katten. Vi har også profesjonelle fotografer som bestiller flotte landskapsbilder og naturfoto. Bilderammer kommer i ulike farger og størrelser. 

https://www.pexels.com – her kan du laste ned gratis bilder om du ikke ønsker å bestille med dine egne foto.
https://nfoto.no/veggbilder/forstorrelser/ – her finner du oversikt over våre plakat / forstørrelse produkter som du kan sette i rammene.
https://nfoto.no/veggbilder/bilde-i-ramme/ – om du er usikker på hvilken ramme som passer til en printstørrelse kan du bestille et ferdig bilde i ramme fra denne siden.