Bildevegg Sticky Frames

Bildevegg med Nfoto Sticky-Frames

Bildevegg med Nfoto Sticky-Frames er vårt nye unike produkt for deg som ønsker å designe din egen bildevegg. Velg din bildevegg og legg til og tilpass dine bilder. Ved å trykke på forhåndsvis kan du se forhåndsvisning på hvordan bildeveggen din vil se ut!! Prøv selv da vel!

Bildeveggene kommer komplett ferdig inkludert print på ekte fotopapir inkludert i prisen

Filtrer
Bildevegg med 7 bilder

Velg blandt våre kombinasjoner av bildevegger, det har aldri gått så fort og enkelt å lage en hel bildevegg. Alle rammer kommer med høykvalietsprint på ekte fotopapir fra FujiFilm.

Ønsker du å utvide ut bildeveggen din over tid er det også mulig å kjøpe rammer enkeltvis. De beste minnene dine fortjener å henge på veggen. Ikke la alle disse ligge gjemt i skyen.

Om du ikke ønsker å bruke dine egne motiver kan du for eksempel laste ned bilder helt gratis fra Pexels.com

Nfoto Sticky-Frames henges rett på veggen ved hjelp av en limstripe som sitter på rammen. Bildene sitter på de fleste underlag og du kan ta bildene ned og opp igjen opp til 5 ganger.

Fordelene med disse bilderammene ?

– Henge opp bilder på gipsvegg uten å lage stygge merker
– Sticky Frames etterlater ingen merker når du tar de av veggen
– Du kan ta opp og ned bilderammene opp til 5 ganger
– Du får fremkalling av bilder med på kjøpet, dette sparer deg både tid og penger

Om du har lyst til å lese om fotopapiret vi bruker når vi printer bildene til bildevegg så kan du gjøre det her

Nfoto.no er en Norsk leverandør av fotoprodukter. Vi produserer våre produkter i Norge og vårt mål er at du skal bli fornøyd. Om du trenger hjelp eller ikke finner det du er på jakt etter så ta gjerne kontakt med oss på support@nfoto.no eller telefon 57 8 35 00