Bilderammer

Bilderamme 40x50 cm

14126
Kr 314
På lager
1
Produktdetaljer

Pen treramme med 2mm plexiglass. Velg mellom hvit, sort eller eik!


Denne rammen passer til produktet 40x50 cm print på fotopapir


  • Listens bredde: 13,5 mm
  • Listens dybde: 22 mm

Lagre dette produktet til senere

Bilderammer – fremhev bildene dine med lekre rammer!

Bilderammer bidrar til å avgrense, fremheve og beskytte fotografier, malerier og postere som du vil implementere i interiøret ditt. Rammen gjør også at du kan plassere bildet der du ønsker, enten det er hengende på en vegg eller stående på et bord. 

Hos nfoto.no finner du et bredt utvalg av bilderammer, og du kan velge mellom mange størrelser, materialer og design. Vi kan printe bildene dine på kvalitetsmaterialer, slik at resultatet blir best mulig.

Fine bilderammer for enhver smak – velg mellom mange design

Mange ønsker å kjøpe bilderammer som passer inn sammen med resten av interiøret. Noen foretrekker en minimalistisk og enkel stil, mens andre verdsetter det tradisjonelle og klassiske.

Her er noen flotte design du kan velge mellom.

Bilderammer i eik og tre

Bilderammer i tre er veldig populært, og passer perfekt for deg som ønsker en naturlig og jordnær finish. En bilderamme i eik vil for eksempel være midt i blinken når du har en enkel, nordisk stil hjemme, der detaljene preges av treverk og en naturlig fargepalett. 

Prøv gjerne bilderammer i eik og andre treverk mot en sort eller blå vegg. Da kommer rammen og bildet virkelig til sin rett!

Bilderammer i tre farge sort hvit og eik

Svarte bilderammer

Svarte bilderammer er veldig populære, og dette er kanskje ikke spesielt overraskende siden sort passer til «alt». Med en svart bilderamme får bildet et elegant og tidløst uttrykk, enten du velger en smal eller tykk ramme.

 Fordelen med svarte bilderammer er at de passer inn i enhver bolig, uavhengig av interiørstil.

Hvite bilderammer

I likhet med svarte bilderammer, vil hvite bilderammer passe inn i de fleste boliger. Om du har hvite vegger, kan en hvit bilderamme sørge for at oppmerksomheten ledes mot selve bildet fremfor rammen.

Bilderamme i sølv

Bilderammer i gull og sølv

Liker du en litt mer klassisk stil, kan bilderammer i gull eller sølv være et utmerket valg. Hos nfoto.no finner du blant annet et bredt utvalg av bilderammer i sølv, og du kan velge mellom både stående og hengende varianter.

Bilderammer i størrelser tilpasset dine bilder

Når du skal kjøpe bilderammer, er det lurt å finne en ramme som passer best mulig til bildet du ønsker å ramme inn. Mål bildet, og finn deretter den perfekte rammen. Husk at dersom bildet skal ha passepartout, må du ta dette med i beregningen.

Bilderammer med passepartout

Dersom du ønsker ekstra flott innramming av bildene dine, kan bilderammer med passepartout være en god løsning. Passepartouten vil fremheve og rette fokus mot bildet, og i mange tilfeller tilføre dybde.

En annen fordel ved å velge bilderammer med passepartout, er at sistnevnte vil gi en viss avstand mellom bildet og glasset – og dermed forebygge mot slitasje. Husk at glass over tid kan påvirke bildets farger (avhengig av materiale), siden det har basiske egenskaper.

Bilderammer til collage

Er du på jakt etter bilderammer med plass til mange bilder? Da er rammer beregnet på bildecollage et perfekt valg. Hos oss i nfoto.no finner du blant annet bilderammer til collage bestående av 3, 9 eller 13 bilder.

Bilderammer for collage gir et flott helhetsuttrykk, og gjør det enkelt å lage en flott bildevegg bestående av alle favorittbildene dine.

Bilde av collage bilderamme

Bilderammer i standard størrelser

Hos nfoto.no finner du bilderammer i standard størrelser som 50×70, 20×30 og 30×40 cm. Bilderammer på 50×70 cm er blant våre mest solgte, og et godt valg når du ønsker litt størrelse på bildet ditt.

Bilderammer på 20×30 og 30×40 cm er imidlertid også veldig populære. Ellers vil du også finne mindre bilderammer på 15×20, 10×15 og 13×18 cm i sortimentet vårt. Ønsker du et skikkelig blikkfang på veggen, kan kanskje store bilderammer på 70×100 cm være aktuelt.

Utforsk sortimentet vårt, og finn bilderammer i størrelsen du foretrekker.

Hva slags bilder eller motiver skal du ha i rammene dine?

Dersom du planlegger å dekorere boligen din med bilder, er det ikke bare bilderammer som skal velges ut. Det som kanskje er mer utfordrende, er å finne det perfekte bildet som skal få pryde stueveggen eller andre deler av boligen. 

Noen finner inspirasjon på Instagram eller i interiørmagasiner, og kjøper flotte postere eller malerier som kan rammes inn. Andre maler eller tegner sitt eget bilde, noe som også kan være et morsomt prosjekt.

Ellers er fotografier veldig populært. Enten du ønsker å henge opp bryllupsbilder, bilder av barna, familiehunden eller vakre naturbilder, har vi bilderammer som vil fremheve motivet. Husk at du kan sende bildefilen til oss, og at vi kan fikse både print og bilderamme. Våre print leveres på fotopapir av høy kvalitet, og du kan velge mellom mange forskjellige størrelser.

https://www.pexels.com – her kan du laste ned gratis bilder om du ikke ønsker å bestille med dine egne foto.

https://nfoto.no/veggbilder/bilde-i-ramme/ – om du er usikker på hvilken ramme som passer til en printstørrelse kan du bestille et ferdig bilde i ramme fra denne siden.

Lag en bildevegg med dekorative bilderammer

Et interiørtips er å lage en såkalt bildevegg – altså en samling av ulike bilder, gjerne i rammer av ulik størrelse. Ekstra lekkert og helhetlig blir det gjerne om du velger samme farge og utførelse på alle bilderammene, men det er bare kreativiteten som setter grenser.

Med verktøyet Sticky Frames kan du enkelt designe din egen bildevegg. Legg til og tilpass bildene dine, og velg forhåndsvisning for å se det endelige resultatet. Når du er ferdig kan du bestille bildeveggen, fiks ferdig med både print på fotopapir og bilderammer.

Fordelen med Sticky Frames er at du kan lime bildene rett på veggen takket være limstripen på baksiden av rammen. Dette gjør det enklere å justere bildene slik du ønsker, uten å lage stygge hull i veggene.

Bildevegg i stue
Bildevegg over kommode i gang

Leter du etter billige bilderammer?

Bilderammer av høy kvalitet trenger ikke nødvendigvis å koste så mye. Derfor finner du mange prisgunstige og billige bilderammer i utvalget vårt. Husk at vi ofte har gode tilbud (f.eks. 20 eller 25 % rabatt), der du får mulighet til å skaffe den perfekte bilderammen til redusert pris.

Hos oss kan du kjøpe bilderammer av høy kvalitet

Hos nfoto.no finner du bilderammer i en rekke ulike utførelser og design. Velg blant bilderammer i eik, svart, hvitt og sølv, og finn en størrelse som passer bildet ditt. Vi kan også bistå med print på fotopapir, og levere ferdig innrammede bilder. Kontakt oss i dag om du lurer på noe!