Bilderammer

Bilderamme 40x60 cm

Vare nr. 14162
Kr 549
På lager
1
Produktdetaljer

Dine beste bilder fortjener en plass på veggen, i en bilderamme!

Rammefarge: Sort, hvit eller eik

Eksklusiv og fin bilderamme i tre. Rammestørrelse 40x60 cm

Denne rammen passer til forstørrelsen 40x60 cm print på fotopapir

Lagre dette produktet til senere

Bilder i ramme

Vi selger også forstørrelser og bilderammer sammen. Da kan du enkelt bestille og vere sikker på at bildet og rammen passer sammen.

ramme typer

Bilderamme i eik

Velg mellom eik, sort eller hvit utførelse på rammene! Valget er ditt.

Skrivbar magnettavler med ramme i eik eller sort. Heng opp dine favorittminner eller huskelapper.
Du skriver på tavlen med kritt eller kritt-tusj

Ramme til bilder - velg en bilderamme som passer deg

Det er smart å tenke ut hvor du skal henge opp bildene dine. Hvor stor ramme og bilde skal du bestille ? Skal rammen vere sort eller kanskje du vil bestille flere rammer i ulike farger og størrelser?

Hos Nfoto finne du alt fra små til store bilderammer. Rammene våre er laget i tre og er i god kvalitet sammenlignet med mange andre typer rammer.

Bilderamme 50x70

Bilderamme 50×70 cm er en av de mest solgte rammene om du vil ha et bilde som er litt større enn de vanlige størrelsene på 20×30 og 30x40cm. En stor vegg kan trenge en stor ramme for atstore rammer eller en kombinasjon av store rammer og små rammre.

Interiørtips - Lage en bildevegg

Slipp løs kreativiteten og lag ein egen bildevegg med en samling av dine beste minner og motiver. Vi har tradisjonelle ramer i mange ulike størrelser og formater.

Nyhet! Det har aldri vert enklere å lage en bildevegg med Nfoto Stickyframes bilderammer – velg en forhåndsdefinert bildevegg og dropp bildene dine rett inn i programmet for å se hvordan din vegg ser ut.

Du finner oversikt over Nfoto StickyFrames bildeveggene her

Fordelen med StickyFrames bildevegg er at du kan lime bilderammene rett på veggen uten å måtte lage hull som ødelegger veggen. Limen setter ingen merker og du kan ta opp og ned rammene opp til 5 ganger.

Hvilket motiv skal man velge?

Mange av våre kunder bestiller bilder av familien, hunden eller katten. Vi har også profesjonelle fotografer som bestiller flotte landskapsbilder og naturfoto. Bilderammer kommer i ulike farger og størrelser. 

https://www.pexels.com – her kan du laste ned gratis bilder om du ikke ønsker å bestille med dine egne foto.
https://nfoto.no/veggbilder/forstorrelser/ – her finner du oversikt over våre plakat / forstørrelse produkter som du kan sette i rammene.
https://nfoto.no/veggbilder/bilde-i-ramme/ – om du er usikker på hvilken ramme som passer til en printstørrelse kan du bestille et ferdig bilde i ramme fra denne siden.