Fotolerret – inspirasjon

 1. Hva er et fotolerret og hva er fordelene med det
 2. Hvordan velge riktig trykkstørrelse lerretstrykk for ditt hjem
 3. Hvordan henge opp en bilderamme i hjemmet ditt
 4. Tips for å bruke en bilderammer til å dekorere hjemmet ditt
 5. Bilder av ulike typer bilderammere og hvordan de kan brukes i hjemmet ditt

Hva er et lerretsbilde og hva er fordelene med det

Fotolerret er en fin måte å vise bildene dine på og sette et personlig preg på hjemmet ditt. De er også en fin måte å vise frem din kreative side! Når du bestiller et fotolerret får du et bilde som er ferdig montert på ramme, klar til å henges på veggen.

Det er noen ting du bør huske på når du bestiller et fotolerret

 • Velg riktig størrelse: Sørg for å velge en størrelse som passer komfortabelt i plassen du har tilgjengelig.
 • Velg riktig format: Det finnes en rekke forskjellige formter å velge mellom, så sørg for å velge et som passer til motivet du ønsker å bruke. Vi har formater som er kvadratiske, panormaformat og standard format
 • Velg ut dine beste bilder og motiver: Velg minnene for livet som du ønsker å henge på veggen. Du har nok mange slike igjennom et helt år som fortjenger å henge på veggen.

Når du har valgt det perfekte bildemotivet, er det enkelt og praktisk å bestille. Velg bildestørrelse og format. Så er det bare å laste opp bildet ditt og tilpasse utsnittet. Du kan også legge til flere bilder silk at du kan lage en bildekollage. Vår produksjonstid er normalt sett 1-3 virkedager, så kommer postgang i tillegg.

Nå som vi har diskutert noen tips for å finne riktig størrelse lerretstrykk, la oss diskutere hvordan du kan legge til et personlig preg

Utskriftsstørrelser

Det finnes en rekke forskjellige utskriftsstørrelser å velge mellom, så sørg for å velge en som passer perfekt med plassen du har tilgjengelig i din bolig. Noen populære utskriftsstørrelser er som følger: Men husk at om du ikke finner størrelsen du ønsker å bestille så kan du ta kontakt med oss for å få hjelp.

 • 70x100cm
 • 50x70cm
 • 40x80cm
 • 40x60cm
 • 30x40cm
 • 40x40cm
 • 70x70cm

Henger bildene på veggen

Bildeoppheng kan være litt vanskelig, men med noen få enkle tips vil du kunne henge bildene dine som en proff!

 • Det kan vere lurt å finne stenderne i veggen. Om du har mulighet til å feste bildet ditt der det er en stender vil det festes ekstra godt. Dette gjelder spesielt om du skal henge opp bildet på en gipsvegg.
 • Bruk gipsanker eller spikerløst bildeoppheng https://nfoto.no/tilbehor/Spikerl%C3%B8st-oppheng-medium-4-pack-p419605151 om du skal henge opp et bilde på en gipsvegg
 • Bruk et vater eller laservater for å forsikre deg om at bildet henger rett
 • På vegger av tre og annet fast materiale kan du godt bruke hammer og spiker for å henge opp bilder

Og det er det! Du har nå hengt opp bildet på veggen!

Om Nfoto

Nfoto.no er et norsk fotonettsted som tilbyr en rekke tjenester, inkludert fotoutskrift, fotobøker og fotokort. De tilbyr også et bredt utvalg av maler og design å velge mellom, slik at du kan lage en egendefinert fotobok eller kort som er perfekt for dine behov. Lerretsbilde.

Andre produkter
Å lage en fotobok eller et kort er enkelt og praktisk med Nfoto.no. Bare velg bildene du vil bruke, velg en mal eller design, og legg til teksten din. Du kan til og med velge å legge til en personlig melding eller dedikasjon. Nfoto.no tilbyr en rekke forskjellige fraktalternativer, slik at du kan velge den som passer best for deg.

Utskriftskvalitet
Utskriftskvalitet er en viktig faktor å vurdere når du bestiller et fotolerret. Sørg for å velge et selskap som tilbyr utskrift av høy kvalitet. Dette vil sikre at utskriften din ser flott ut og varer i årevis. Vi produserer bildene på kvalitetsmedier fra kjente leverandører som FujiFilm og Hahnemule.
https://www.hahnemuehle.com/en/index.html

Hvis du leter etter den perfekte gaven til en spesiell anledning, er en tilpasset fotobok eller kort fra Nfoto.no det perfekte valget. Du kan velge mellom en rekke forskjellige maler og design, og du kan til og med legge til en personlig tekst på produktene. Nfoto.no tilbyr en rekke forskjellige fraktalternativer, slik at du kan velge den som passer best for deg.

https://nfoto.no/veggbilder/fotolerret/