Termoflaske med navn og personlige kopper

Kopper og termoflaske med navn

Hva med å overraske familien og venner med en personlig termoflaske med navn?

  • Termoflaske i flere forskjellige størrelser og typer
  • Du kan tilpasse alle kopper og glass med egne bilder eller navn
  • Velg din favoritt blant en rekke forskjellige termokopper
  • Termoflaskene vi tilbyr er 100% frie for BPA
  • 100% fornøydgaranti!
termoflaske med navn
Termoflaske med navn

Velg blant et hav av forskjellige farger! Vi tilbyr også andre typer termoflasker, også i forskjellige størrelser. Denne flasken er dobbeltisolert i rustfritt stål, og holder drikken varm i opptil 12 timer og kald opptil 24 timer! Den er også 100% BPA-fri og rommer 0,7 liter.

personlig termokopp
Lag en personlig termokopp

Vi tilbyr denne koppen i fargene sort, hvit og stål. Velg ønsket skrift av våre ferdige design og lag den perfekte julegaven til familie, venner, kollegaer eller kjæreste! Du kan også få kvantumsrabatt om du kjøper tre eller flere kopper. Koppen rommer 3,6 dl og er 9 cm i diameter.

Klikk her for å se hele utvalget av kopper og termoflaske med navn

Du bestiller enkelt fra vår bestillingseditor – ta kontakt om du trenger hjelp: support@nfoto.no eller 57 88 35 00

Hvorfor bestille hos Nfoto?

Siden Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller ikke finner printstørrelsen du er ute etter.

Produksjon og levering

Nfoto har en omfattende kvalitetskontroll for alle våre produkter, og produktene våre er produsert i Norge. Vi leverer alle sendinger med Posten. Leveringstid er fra 1-3 dager + postgang.

Produkter

Vi tilbyr blant annet invitasjoner og takkekort konfirmasjon, dåp, bryllup, etc. Andre populære produkter er lerret / fotolerret, kopp med bilde, bordkort, bilde på aluminiumsplate, plakater og familiekalender / familieplanlegger, termoflaske og mange flere. Last opp bildene dine og kom i gang!

Klikk her for å se vårt utvalg av andre fotogaver

Andre produkter

Vi anbefaler deg å se på utvalget vårt av fotogaver og julekort.

Her kan du gjøre unna mange flotte julegaver!

Nfoto Blogg

Nfoto har en egen blogg. I denne kan du finne inspirasjon til ulike måter å bruke bildene dine. Vi publiserer også innlegg fra våre kunder og samarbeidspartnere. Kanskje du har lyst til å bidra med en innlegg? Se for eksempel blogginlegget som Naturforograf Ronny Solheim har skrevet for oss. https://nfoto.no/blogg/Naturfotograf-Ronny-Solheim-c120048136