Fremkalle bilder

fremkalle bilder

Små bilder

Fremkalle bilder printet på ekte fotopapir.

Forstørrelse printet på ekte fotopapir

Bildepakke til kollage 13 bilderamme

8000467|ti$06408ac5-1130-408d-b283-0a855761c29c
Kr 74
På lager
1
Produktdetaljer

Bildepakke som er tilpasset vår Kollage 13 bilderamme.

Rammen finner du her: Focus Kollage 13

Bildepakken Inneholder totalt 13 bilder.

  • 13 stk 10x15 cm
Lagre dette produktet til senere

Fremkalle bilder

Fremkalle bilder

I dag har de fleste av oss hundrevis (om ikke tusenvis) av bilder på mobilen eller lagret i en sky. Det er også mange som har gamle filmruller eller negativer liggende. Ved å fremkalle bilder kan du få glede av dem – enten det er på en vegg, i en fotobok eller bildekalender.

Hos Nfoto kan du fremkalle bilder raskt og effektivt, og du finner mange ulike størrelser å velge mellom. Bildene printes på ekte fotopapir fra FujiFilm, noe som sikrer god kvalitet og bilder som varer.

Hvorfor fremkalle bilder?

Dersom du ønsker å kunne få mest mulig glede av bildene dine, kan det være kjekt å ha et fysisk bilde å forholde seg til – fremfor en negativ eller digital versjon av bildet. Fremkalling av bilder gjør det mulig å få bildet opp på veggen, i et album eller lignende.

fremkalle bilder

Fremkalle bilder fra mobil eller PC

I dag bruker de fleste av oss mobilen til å ta bilder. Dagens smarttelefoner har ofte svært gode kamera og kan generere høyoppløselige bilder.  Det å ha bildene lagret lokalt på mobilen, PC-en, sosiale medier som Instagram eller i en sky kan være praktisk, men du får kanskje ikke så mye glede av bildene som du skulle ønske. Ved å fremkalle bilder fra mobil eller PC kan du ramme inn de fineste minnene dine, henge den på veggen og sørge for at de ikke blir «glemt» blant kanskje tusenvis av andre bilder

Fremkalle bilder fra filmrull og engangskamera

Mange av oss har gamle analoge kameraer liggende, enten det er et engangskamera, polaroidkamera eller andre fotoapparater.

 Om du har gamle filmruller, kan det være lurt å digitalisere eller fremkalle bilder før filmen ødelegges. Husk at kvaliteten på filmrullen kan forringes etter hvert som årene går, og venter du for lenge kan du risikere at filmen ødelegges.

 Du kan for eksempel fremkalle bilder fra engangskamera, og få bildene tilsendt i ønsket størrelse slik at du kan henge dem på veggen eller lignende.

Hvordan fremkalle bilder på nett?

Hos Nfoto kan du enkelt fremkalle bilder
digitalt på nett. Har du for eksempel bilder på mobilen din som du ønsker å
fremkalle, kan du gå frem på følgende måte:

1. Logg inn eller opprett en brukekonto
2. Gå til <<Fremkalle bilder>>
3. Velg format (f.eks. 10×13 cm print på fotopapir)
4. Gå til <<Last opp bilder fra mobil>>
5. Velg bilder
6. Velg papirtype
7. Juster bildene slik du ønsker
8. Bestill

 Husk at vi har smarte verktøy som kan sikre et best mulig resultat på bildene dine. Benytt deg gjerne av automatisk korrigering av bilder, da dette vil kunne gi et ekstra bra resultat (gitt at bildet ikke er lavoppløselig eller tatt i svært dårlige lysforhold).

 

Mulig å fremkalle bilder i ulike størrelser

Når du planlegger å fremkalle bilder, er det kjekt å vite at du kan velge mellom en rekke ulike størrelser. Hos Nfoto kan du fremkalle både store og små bilder, alt etter hva som passer deg best. 

Fremkalle store bilder

Dersom du ønsker å fremkalle store bilder, kan vi hjelpe deg med dette. Husk at forstørrelse ofte egner seg best for høyoppløselige bilder, for eksempel fra mobilen. Vi hjelper deg gjerne med fargejustering av bildene, slik at bildekvaliteten optimaliseres.

Vi benytter høykvalitets utstyr, slik at printkvaliteten blir best mulig. Det er mulig å velge utsnitt selv, og du kan dessuten bestille bildene i svart-hvitt om du foretrekker det. Her er noen av størrelsene du kan forstørre bildene dine i ved fremkalling:

 

Mulig å fremkalle bilder i ulike størrelser

Når du planlegger å fremkalle bilder, er det kjekt å vite at du kan velge mellom en rekke ulike størrelser. Hos Nfoto kan du fremkalle både store og små bilder, alt etter hva som passer deg best. 

retrobilde fremkalling

Fremkalle små bilder

Vi kan også hjelpe deg med å fremkalle små bilder printet på ekte fotopapir. For nostalgikere som foretrekker å ha bildene i et fotoalbum eller en ramme på nattbordet, er dette et supert valg. Bildene printes på fotopapir av høy kvalitet for et optimalt og varig resultat. Her er noen av størrelsene/formatene du kan velge mellom:

Høy kvalitet

Når vi skal fremkalle bilder for våre kunder, gjøres dette på den tradisjonelle måten – med ekte fotopapir printet på fotolab. Vi er opptatt av å levere bilder av høy kvalitet som vil gi glede i mange år uten å falme.

Papirtyper: Fremkalling på fotopapir fra FujiFilm

Nfoto fremkaller alle bilder på Supreme HD-papir fra FujiFilm, da dette større detaljrikdom og dypere farger enn hva du får med standard fotopapir. Fotopapiret er tykt og av høy kvalitet.

Velg mellom to ulike papirtyper:

  • FujuFilm Supreme HD Lustre (matt overflate)
  • FujiFilm Supreme HD Glossy (glansfull overflate)

Ønsker du å fremkalle bilder med ramme?

Hos Nfoto kan du fremkalle bilder med ramme om du har behov for det. Dette er blant annet populært blant kunder som ønsker å fremkalle store bilder som skal henges på veggen.

Om du bestiller fremkalling og innramming, mottar du et fiks ferdig bilde som kan henges rett opp på veggen eller settes på et bord (om du velger stående ramme). Rammer kan også bestilles enkeltvis.

Kan vi fremkalle bilder på dagen?

Dersom du velger å fremkalle bilder hos Nfoto, kan du se frem til en rask og enkel bestillingsprosess. Så, hvor lang tid tar det å fremkalle bilder? Selve fremkallingen kan som regel gjøres på dagen, men husk at det kan ta noen dager å sende bildene via post.

Du kan uansett føle deg trygg på at vi sender deg de fremkalte bildene så raskt som overhodet mulig.

Fremkalle bilder | Pris

Dersom du velger å fremkalle bilder gjennom Nfoto, kan du se frem til gode priser. Husk at vi tilbyr kvantumsrabatt, så dersom du bestiller mange bilder vil du automatisk få rabatt.

Gjennom oss kan du fremkalle bilder billig, uten at det går på bekostning av leveransetid eller kvalitet. Vi fremkaller bildene dine hurtig, og kan dessuten tilby rask levering

Hos oss kan du enkelt fremkalle bilder på nett

Har du bilde på PC, mobil eller andre medier som du ønsker å fremkalle? Da kan Nfoto hjelpe deg. Hos oss kan du enkelt fremkalle bildene dine digitalt, og velge mellom ulike papirtyper, størrelser og rammer.

 Kontakt oss gjerne dersom du har noen spørsmål. Vi hjelper deg gjennom prosessen om du er usikker på noe!