printmaterialer

Oversikt over våre printmedier og printmaterialer

Vi på Nfoto er opptatte av å kunne gi deg som kunde og deg som fotograf tilgang på kvalitetsmedier. Vi har lang erfaring med printmedier fra den tyske papirprodusenten Hahnemühle. Ved å printe på papir fra Hahnemühle  vet vi at vi leverer det ypperste av kvalitet. I kombinasjon med 12 farge print med pigmentert blekk fra Epson vet vi at vi kan levere det beste av kvalitet. 

Vår produksjon er også veldig fleksibel, så ta gjerne kontakt om du trenger spesialstørrelser eller har andre behov. Vårt mål er at du skal bli fornøyd.

Alle papirtyper er tilgjngelige via produktvalg på produktsidene våre.

Hahnemühle Photo Rag 308 gsm

Hahnemühle sitt mest solgte FineArt papir til bildeproduksjon og reproduksjon av kunst. Papiret for deg som er ute etter det beste! Papiret er syrefritt og av 100% bomull. Les mer om Photo Rag.
Matt fibre hahnemule

Hahnemühle Matt Fibre 200 gsm

Et litt tynnere cellulosepapir med en glatt og lett strukturert overflate. Et prisgunstig papir som likevel gir flotte bildeprint.
metallic photo rag

Hahnemühle Photo Rag Metallc 340 gsm

Hahnemühle sitt metallicpapir som gir printet en metalliceffekt. Papiret er 100% bomullsbasert og syrefritt.
Hahnemühle Goya Canvas

Hahnemühle Premium Goya Canvas 340 gsm

Hahnemühle sin polyester/bomullscanvas. Våre fotolerret printet på dette mediet gir et fantastisk resultat. Dette mediet har en halvblank overflate som gjør at farger får ekstra smell og dybde!

Aluminium Dibond 3mm

Våre aluminiumsbilder blir printet direkte på aluminium sandwichplater som er 3mm tykke. Platen består av 2 lag med aluminium og et mellomlag av plast som gir bildene lav vekt. Print er UV bestanding og kan henge ute i vær og vind.
lerretsbilde

Lerretsbilder - standard medie

Et godt og prisgunstig printmedie som vi har hatt som standard medie på våre lerretsbilder i en årrekke. På ingen måte et dårlig alternativ. Mattere enn Goya canvas. Printet på Epson 12 farge printer som gir det beste innenfor printkvalitet.
Photo Lustre

Hahnemühle Photo Lustre 260gram

Vårt papir til daglig bruk. Glatt og bestrøket lys overflate med luster finish. Blir printet på Epson sin 12-farger Fine-Art storformatprinter.

Standard storformatmedie

Alle forstørrelser som er større enn 30x45cm blir i utgangspunktet printet på dette mediet. Et ganske hvitt papir som har hele 240gram tykkelse. Prisgunstig men bra papir som gir gode fotoprint. Kan oppgraderes til Hahnemule sine papirer