Dåpskort

Dåpskort

Invitasjonskort og takkekort til dåp. Enkle eller eksklusive – valget er ditt!

Lag kort til barnedåp hos Nfoto.no!

Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv.
Enkelt å lage med ubegrensede designvalg.

  • Ensiders kort printes på FujiFilm Supreme HD Lustre fotopapir. Vannmerke bak
  • Flersidige kort digitaltrykkes på 350grams tykt silk papir. (Digitaltrykk)
  • Gratis konvolutter medfølger alle kort
  • Du designer kortet fort direkte i vår bestillingsløsning
  • Rask levering fra Breim. Produseres i Norge!
15×15 cm, trykk på en side

Ensiders ↗

Vi tilbyr også dåpskort i 10×15 cm. Du designer enkelt kortet selv i vår bestillingseditor. Alt du trenger å gjøre er å laste opp bildene du ønsker, og legge til tekst.

15×15 cm, trykk på to sider

Tosiders ↗

Hvite konvolutter følger med alle dåpskort. Du kan også velge å oppgradere til sort, rød eller søvfarget konvolutt. Du kan også oppgradere fargejusteringen på dåpskortet, samt velge å fjerne røde øyne.

15×15 cm, trykk på fire sider

Firesiders ↗

Dåp med print på 4-sider 15x15cm. Produseres på 350g silk papir, digitaltrykk (ikke fotolabkvalitet).

Nyhet! Du kan også oppgradere til Premium – Scandia 2000 strukturert papir. Premium kvalitetspapir med finmatt struktur. Papiret har en behagelig overflate å ta på, noe som gir en ekstra følelse av kvalitet!

Hvorfor bestille hos Nfoto?

Siden Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller ikke finner printstørrelsen du er ute etter.

Produksjon og levering

Nfoto har en omfattende kvalitetskontroll for alle våre produkter, og produktene våre er produsert i Norge. Vi leverer alle sendinger med Posten. Leveringstid er fra 1-3 dager + postgang.

Produkter

Vi tilbyr blant annet invitasjoner og takkekort konfirmasjon, dåp, bryllup, etc. Andre populære produkter er lerret / fotolerret, kopp med bilde, bordkort, bilde på aluminiumsplate, plakater og familiekalender / familieplanlegger.

Du kan også lage fotobok på nett, og kan velge mellom mange forskjellige typer!

Andre produkter

Vi anbefaler deg å se på utvalget vårt av fotogaver og julekort.

Her kan du gjøre unna mange flotte julegaver!

Nfoto Blogg

Nfoto har en egen blogg. I denne kan du finne inspirasjon til ulike måter å bruke bildene dine. Vi publiserer også innlegg fra våre kunder og samarbeidspartnere. Kanskje du har lyst til å bidra med en innlegg? Se for eksempel blogginlegget som Naturforograf Ronny Solheim har skrevet for oss. https://nfoto.no/blogg/Naturfotograf-Ronny-Solheim-c120048136