Julekort

Julekort - send en koselig hilsen til familie og venner

Å motta et julekort er alltid like hyggelig. Lag ditt eget julekort med dine fineste bilder fra året som har gått og send disse til familie og venner. Se vårt store utvalg i julekort, vi har alle varianter og størrelser, alltid gode priser og rask levering fra vår produksjon i Norge.

Hva skriver man på julekort ? Skriv en koselig liten hilsen og legg gjerne til flere bilder på kortet slik at den som mottar det kan se noe av det fine som har hendt i året som har gått.

Vårt mål er at du skal bli fornøyd og vi vil gjerne at du tar kontakt med oss om du trenger hjelp eller veiledning.

Filtrer

Julehilsen

Send en julehilsen til slekt og venner. Julekortet lager du raskt og enkelt på vår bestillingsside. Gratis konvolutter følger alltid med.

Hvordan lage julekort ?

Tenk ut om du trenger et kort med print på flere sider for å få plass til mange bilder og tekst. Velg så en designmal du liker. Julekortet tilpasses deretter med dine bilder og din tekst. Prøv deg frem med ulike tekstfarger og plasseringer på bildene.

Når må julekort sendes?

For å være på den sikre siden anbefaler vi at julekortene sendes innen den 16. desember.

Hvor hyggelig er det ikke å få et kort i postkassen mellom jul og nyttår? I Norge har vi sterke tradisjoner med å sende en julehilsen med bilde og tekst.

Du trenger ikke et julete bilde for å lage et flott julekort.