Julekort

Julekort – spre julestemning med en hyggelig julehilsen!

Få ting skaper like god julestemning som et hyggelig julekort. Det å motta en julehilsen og noen hyggelige bilder, oppleves av de fleste som både personlig og koselig.

Selv om digital kommunikasjon og sosiale medier i stor grad har erstattet gode, gammeldagse kort og brev, ser de fleste verdien i å vedlikeholde tradisjoner. En fysisk julehilsen på kort er for mange mer hyggelig enn en e-post.

Hos oss finner du et stort utvalg av julekort med rask levering til gode priser. Personaliser din julehilsen med egen tekst og hyggelige bilder, og spre julestemning til familie, venner og bekjente!

Julekort 10x15cm - trykk på en side, stående

321010|thStructure$60a3bbd7
Kr 209
Pris pr pakke på 10 stk inkludert konvolutt
På lager
1
Produktdetaljer
ShowThemes: true

Julekort 10x15cm ensiders med smellvakre farger og god kvalitet. Kortet printes på Fujifilm supreme HD fotopapir.

Hvite konvolutter medfølger gratis.

Kanskje norges rimeligste julekort? Produsert i Norge

Lagre dette produktet til senere

Hvordan lage julekort?

Noen liker å lage julekort selv – med saks, glitter og penn. Dette kan være veldig hyggelig, men også litt tidkrevende i en travel hverdag. Skal du sende ut mange julekort, vil det som regel være enklere å bestille kort på nett og få de levert.

 Velg mellom en rekke ulike maler, og finn det designet du synes er finest. Husk at du kan velge kort med print på én eller flere sider – avhengig av hva du foretrekker. Du kan enkelt tilpasse julekortet slik du selv ønsker, både når det gjelder…

 • Design
 • Tekst (legg inn personlig julehilsen)
 • Bilder (last opp bildene du ønsker å bruke)
 • Plassering av tekst og bilder
 • Tekstfarge
 • Antall bilder
 • Papirtype
 • Konvolutt
 • Fargejustering og fjerning av røde øyner på bilder
Julekort
Julekort 2

Julekort med bilder som skaper julestemning

Når du skal sende ut julekort, kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilke bilder som skal brukes. Noen synes det er fint å dele bilder fra året som har gått – noe som passer fint på tampen av året.

 Det er også veldig populært å sende ut julekort med bilder som skaper julestemning. Eksempler er bilder av familiehunden, barna eller hele familien med en knitrende peis i bakgrunnen, varm kakao i hendene (og gjerne noen nisseluer på hodet).

 Et julekort kan også ha bilder av avsender i snøfylte omgivelser, noe som ganske sikkert vil gi god julestemning hos mottaker! Og husk – dersom du sliter med å bestemme deg for bilde, kan du alltids inkludere flere bilder i julekortet ditt.

Tekst til julekort – hva bør du skrive i din julehilsen?

Foruten bilder, bør et julekort inkludere en hyggelig julehilsen. Men hva skriver man på julekort, egentlig? Dette vil naturlig nok være ganske individuelt, og avhenger av hvem som sender kortet, og ikke minst – hvem mottakeren er.

 Uavhengig av hvem mottakeren er, kan det være naturlig å ønske vedkommende en god jul og et godt nyttår. Hilsenen trenger ikke å være spesielt lang – ofte vil et par setninger være nok.

 Her skal vi dele noen eksempler på tekst til julekort, avhengig av hvem du sender kortet til. 

Julehilsen til familien

I julekort til familien kan du gjerne skrive en litt personlig hilsen, og si noen ord om året som har gått. Skal julekortet sendes til familie som bor langt unna, kan du gjerne si noen ord om at du gleder deg til å møte vedkommende igjen.

Her er noen eksempler:

 • God jul til dere fra alle oss i Stedsnavn. Mens vi venter på å treffes igjen, ønsker vi å dele noen av årets små og store hendelser med dere.
 • Vi savner dere, og gleder oss til å treffe dere igjen. Her er en oppsummering av året som har gått… God jul!

Julekort til kjæresten

Et julekort til kjæresten kan med fordel inneholde en personlig hilsen, og du kan gjerne velge en litt romantisk vri. Du er sannsynligvis den som kjenner din kjære best, og som vet hva slags ord vedkommende vil sette pris på.

Forslag til tekst på julekort til kjæresten:

 • God jul til verdens fineste kjæreste!
 • Med ønske om en gledelig jul til min favorittperson
 • Du er alt jeg ønsker meg til jul!

Julehilsen til barn

Dersom du skal sende ut et julekort til barn, kan det være greit å ta hensyn til alder og interesser når du skal lage tekst til kortet. Kanskje du kan si noen ord om julenissen eller Rudolf?Her er noen forslag:

 • Ho-ho-ho, god jul til et av de snilleste barna jeg (og nissen) vet om!
 • God jul til NN! Mormor gleder seg til å treffe deg igjen

Julekort til ansatte eller kollegaer

Enten du skal sende julekort til kollegaer, ansatte eller andre i jobbsammenheng, vil det ofte være nok med et ønske om en god jul og et godt nyttår. Det kan også være aktuelt å ønske mottaker en fin juleferie, eller et velfortjent avbrekk fra jobb.

Her er noen forslag:

 • Varme ønsker om en god jul og et godt nyttår!
 • God jul NN! Vi ønsker deg en fin og avslappende juleferie!
 • Takk for innsatsen din i året som har gått. God jul – og godt nyttår!

Julekort til venner

Når du skal sende julekort til venner kan du med fordel være litt uformell, eller kanskje inkludere en intern vits som bare dere vil skjønne.  

Her er noen eksempler på tekst til julekort til venner:

 • God jul til en super venn som alltid stiller opp!
 • Jeg håper du får tidenes beste jul, med god mat, herlig drikke og mye hygge!
 • God jul og godt nyttår til verdens beste venn. Glad i deg!
 • Ha en nydelig julehøytid, NN! Vi sees snart igjen.

Julekort - inspirasjon og idéer

Dersom du synes det er vanskelig å bestemme seg for design, hva slags bilder du bør bruke og valg av fonter, har vi mange flotte idéer du kan la deg inspirere av.

Bla deg gjennom utvalget vårt, og se på forskjellige forslag til bilder og tekst. Om du skulle stå fast, hjelper vi deg gjerne med noen konkrete idéer.

Når er fristen for å sende julekort?

Vi anbefaler å se på posten sine frister. 

https://www.posten.no/kundeservice/sendefrister

Hos oss kan du lage og bestille julekort på 1, 2, 3

På siden vår finner du mange flotte julekortdesign å velge blant, og det er lekende lett å lage et personlig julekort. Legg til tekst og bilder etter eget ønske, og bestill julekort til både venner, familie, kollegaer og andre du vil ønske en god jul.

Bestill dine julekort hos nfoto.no, i dag!

10x15cm

Vi har et stort utvalg av maler som du kan velge mellom. Du kan også velge mellom mange ulike formater.
Julekort

15x15cm

Et julekort i 15x15cm størrelse printet på ekte fotopapir er vår bestselger. På dette kortet får du plass til større eller flere bilder.
Julekort

4-sider 15x15cm

Dette er julekortet for deg som vil vise mange bilder og skrive en lengre tekst. Et foldekort med hele 4 sider i 15x15cm.