Julekort

Julekort 10x15cm - trykk på en side, liggende

Vare nr. 321012|thStructure$60a3bbd7
Kr 10.99
På lager
1
Produktdetaljer

Julekort bryllup 10x15cm ensiders med smellvakre farger og god kvalitet. Kortet printes på Fujifilm supreme HD fotopapir.


Hvite konvolutter medfølger gratis. Du kan også oppgradere til andre typer konvolutter i bestillingsprosessen.

Lagre dette produktet til senere
Julekort med bilde og tekst
Julekort 2021

Julehilsen

Send en julehilsen til slekt og venner. Julekortet lager du raskt og enkelt på vår bestillingsside. Gratis konvolutter følger alltid med.

Hvordan lage julekort ?

Tenk ut om du trenger et kort med print på flere sider for å få plass til mange bilder og tekst. Velg så en designmal du liker. Julekortet tilpasses deretter med dine bilder og din tekst. Prøv deg frem med ulike tekstfarger og plasseringer på bildene.

Når må julekort sendes?

For å være på den sikre siden anbefaler vi at julekortene sendes innen den 16. desember.

Hvor hyggelig er det ikke å få et kort i postkassen mellom jul og nyttår? I Norge har vi sterke tradisjoner med å sende en julehilsen med bilde og tekst. Du trenger ikke et julete bilde for å lage et flott kort.

Hvorfor bestille julekort hos Nfoto?

Siden Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp eller ikke finner printstørrelsen du er ute etter.

Produksjon og levering

Nfoto har en omfattende kvalitetskontroll for alle våre Julekort, produktene våre er produsert i Norge. Vi leverer alle sendinger med Posten. Leveringstid er fra 1-3 dager + postgang.

Produkter

Vi tilbyr blant annet invitasjoner og takkekort konfirmasjon, dåp, bryllup, etc. Andre populære produkter er lerret / fotolerretkopp med bildebordkortbilde på aluminiumsplateplakater og familiekalender / familieplanlegger.

Andre produkter

Vi anbefaler deg å se på utvalget vårt av fotogaver og Kalender

Her kan du gjøre unna mange flotte julegaver!

Nfoto Blogg

Nfoto har en egen blogg. I denne kan du finne inspirasjon til ulike måter å bruke bildene dine. Vi publiserer også innlegg fra våre kunder og samarbeidspartnere. Kanskje du har lyst til å bidra med en innlegg?

Hva skriver man på julekort? Se vårt blogginnlegg om Julekort https://nfoto.no/blogg/Slik-lager-du-julekort-c119847089