Fotografer

Har du ikke bilderfiler som er i god nok kvalitet for å bli printet i store format?

Her kan du få muligheten til å kjøpe ferdige bildeprint fra våre samarbeidsfotografer. Fantastiske bildemotiver i rå kvalitet ferdig og klar til å henges på veggen din.

Våre fotografvenner er lidenskapelig opptatt av å ta flotte bilder og nå kan du få gleden av å henge et eller flere av disse på din vegg. Prisene er for ferdigprintet bilder klare til å henges på veggen din. Alle lerretsbilder blir printet på vårt premium printmateriale fra den annerkjente papirprodusenten Hahnemule.

20230806-_DSC4037_resized

Ronny Solheim

Jostein Vedvik

Jostein Vedvik

Lundefugl i kveldslys

rs-lerret-001-lundefugl
Kr 1 999
På lager
1
Produktdetaljer

Havet slår over moloen i Hoddevik, Stadt kommune

Velg formatet og størrelsen som passer deg!

[tab name='Fotolerret']

Fotolerret blir printet på lerretsduk som består av en blanding mellom bomull og polyester. Lerretsbildene blir strukket over en 4cm tykk treramme. Dette gjør at bildet er klart til å henge rett på veggen når du mottar det!

[tab name='Aluminium']

Vi printer bildene direkte på aluplaten. Aluplaten består av 3 lag, aluminium på for og bakside og en kjerne av sort plast som gjør at bildet både får lav vekt og blir avstivet. Bildeprintet får et matt uttrykk.

Bildeoppheng medfølger i prisen. Opphenget vårt er justerbart slik at du kan finjustere bildet etter at du har hengt det opp på veggen. Bildet vil henge ca 0,5cm ut ifra veggen

[endtab]

Lagre dette produktet til senere