Lerret på 2 cm ramme

Filtrer

Lerret på 2 cm ramme

Vår printkvalitet på lerret er helt fantastisk. Pynt opp interiøret med et bilde på stueveggen, trappeoppgangen eller på soverommet. Naboen blir garantert misunnelig!

La dine beste bilder leve evig på et elegant fotolerret.

  • Fotolerret – det mest solgte bildeproduktet
  • Lerretsbilder – klar til å henges rett på veggen
  • Interiørtips: Lag den din egen bildevegg der du setter sammen flere lerretsbilder. Her er det bare kreativiteten som setter grenser
  • Bildelerret har alltid vært bestselgeren. Nfoto har levert tusenvis av bilder som henger på stuevegger rundt om i hele Norge
Velg mellom 2 og 4 cm blindramme

Produkter

Vi tilbyr blant annet invitasjoner og takkekort konfirmasjon, dåp, bryllup, etc. Andre populære produkter er bilde på lerret / fotolerret, kopp med bilde, bordkort, bilde på aluminiumsplate, plakater og familiekalender / familieplanlegger. Last opp bildene dine og kom i gang!

Lerret

Du kan enkelt bestille bilde på lerret hos nfoto. Velg blant mange forskjellige typer og kvaliteter!

Lite eller stort lerret – vi har det!

Hvorfor bestille hos Nfoto?

Nfoto har egen produksjon i Nordfjord i Gloppen Kommune. Derfor har vi muligheten til å tilby et stort produktutvalg. Kanskje større enn de utenlandske selskapene som produserer i store fabrikker i Europa. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Vårt mål er at du skal bli fornøyd, vi strekker oss langt for å nå målet. Husk at du alltid kan kontakte oss om du trenger hjelp!

Tips!

Vi anbefaler deg å se på utvalget vårt av fotogaver og julekort. Her finner du mange av våre bestselgere! Her kan du gjøre unna mange flotte julegaver.