Dørskilt

Premium lasergravert dørskilt 15x20 cm

8000674|configID$ff81c1ca|channel$clipartbw|thStructure$9894bc41
Kr 629
På lager
1
Produktdetaljer
Merke: Nfoto
ShowThemes: true

Ønske dine venner velkommen med et personlig dørskilt! Vårt flotteste og mest eksklusive dørskilt. Skiltet er freset ut i sortlakkert matt aluminium. Teksten blir lasergravert og får en metalleffekt.

Det følger med fire avstandsstykker som gjør at skiltet svever ca 15mm utifra veggen.

Lagre dette produktet til senere

Personlige dørskilt i eksklusive design

Et dørskilt kan bidra til at inngangspartiet ditt blir ekstra hyggelig, samtidig som du kan informere om hvem som bor på adressen. Dørskilt kan også være veldig dekorative, og du kan finne et design som passer til boligen din.

Hos nfoto.no finner du et bredt utvalg av dørskilt i ulike materialer og design. Du kan enkelt designe et personlig dørskilt som er helt unikt, eller velge et av våre ferdige design.

Inspirasjon fra våre kunder

Dørskilt med navn og motiver

Det er populært å velge et dørskilt som viser navnene til alle som bor i boligen, inkludert voksne og barn. Mange inkluderer kun fornavnene, men det er selvfølgelig også mulig å ta med etternavn. Noen velger kun etternavn (for eksempel «Familien Hansen»).

Foruten navn, kan et dørskilt ha en liten velkomsthilsen eller annen tekst, som for eksempel «Velkommen til oss» eller «Her bor». Du kan selv velge sitat. Husk at det også er mulig å velge mellom ulike fonter, avhengig av hva slags uttrykk du er på jakt etter.

Det er også mange som synes det er fint med dørskilt som har motiver, enten det er hjerter eller andre dekorative elementer.

Bør du velge dørskilt i akryl, tre, aluminium eller pleksiglass?

Dørskilt finnes i mange ulike materialer. Det er lurt å tenke over hvor dørskiltet skal plasseres, og hvorvidt det vil utsettes for vær og vind. Et selvklebende dørskilt (klistremerke) vil gjerne ikke tåle norsk klima like bra som et dørskilt i mer robuste materialer.

 

Vi i nfoto.no har valgt å fokusere på dørskilt i aluminium og pleksiglass, da disse tåler både regn, vind og temperatursvingninger veldig godt. Hos oss kan du føle deg trygg på at dørskiltet har høy printkvalitet, takket være moderne UV LED-teknologi.

Bilde av dørskilt i plexiglass ved ringeklokke

Det er også mulig å bestille dørskilt av pleksiglass. Her vil printet være på baksiden av glasset, og derfor vil det også være godt beskyttet mot regn, snø, vind og sol.

Om du ønsker en blank finish på dørskiltet ditt, er pleksiglass et veldig godt valg.

Du kan velge å printe dørskiltet ditt på en komposittplate av aluminium, noe som er et godt valg om du ønsker en litt matt og elegant finish. Dørskilt i aluminium tåler vær og vind veldig godt, noe som gjør at de passer utmerket i det røffe norske klimaet.

Husk at vi også kan printe bilder på større aluminiumsplater, dersom du ønsker å presentere veggkunsten din på en unik måte.

Oppheng av god kvalitet er også viktig

Når du skal sette opp et dørskilt, er det også viktig å ha et oppheng av god kvalitet. Dørskilt fra nfoto.no har rustfrie oppheng (avstandsstykker) av høy kvalitet som varer lenge. Opphengene gir dessuten dørskiltet et eksklusivt uttrykk.

Avstandsstykkene som følger med dørskiltet sørger for en viss avstand mellom vegg og skilt (15 mm), noe som forsterker det eksklusive uttrykket ytterligere.  

Dørskilt i mange ulike design

Det er mulig å velge mellom dørskilt i mange ulike design. Hos nfoto.no finner du alt fra moderne og stilrene dørskilt, til personlige dørskilt med bilder eller illustrasjoner.

Dørskilt for familie

Dersom du ønsker et dørskilt for familien, kan du selv velge hvordan skiltet skal se ut. Teksten på dørskiltet kan være enkel, som for eksempel «Her bor familien Hansen».

Alternativt kan skiltet presentere alle som bor i boligen. Et eksempel er «Her bor Anne & Tor, Emma & Stian». Om du vil gjøre skiltet ekstra unikt og personlig, kan du inkludere et bilde av familien.

Det er kun kreativiteten som setter grenser. Et dørskilt for familie kan også ha en sjarmerende barnetegning som bilde. Kanskje barnet ditt kan tegne familien? Dette vil gi et dørskilt som vekker glede hos både store og små.

Dørskilt med bilder

Dørskilt med bilder er veldig populært, og bidrar til at du får et dørskilt ingen andre har. Du velger selv hva bildet skal vise, enten det er familien som bor i huset, et vakkert landskap eller noe annet.

Om du bestiller et dørskilt av aluminium gjennom nfoto.no, kan skiltet dekoreres med fotoprint av høy kvalitet. Du kan velge så mange bilder du ønsker.

Morsomme dørskilt med figurer

Mange synes det er kjekt å ha et dørskilt med morsomme elementer, enten det er i form av figurer eller tekst. Du kan for eksempel inkludere navnet på kjæledyret på skiltet, eller ha noen morsomme illustrasjoner.

Det kan også inkluderes et morsomt sitat, noe som er perfekt når du vil ønske gjester velkommen på en litt humoristisk måte.

Dørskilt til barnerom

Dørskilt trenger ikke nødvendigvis å være til utendørs bruk. Mange ønsker for eksempel å ha dørskilt til barnas rom.

Hos nfoto.no kan du bestille morsomme og fargerike dørskilt som vil falle i smak hos både barn og voksne.

Dørskilt i moderne design

Det er veldig populært med moderne dørskilt. Disse kjennetegnes gjerne av rette linjer og et relativt enkelt design, men kan selvfølgelig personaliseres med både tekst og bilder.

Dørskilt i moderne design passer ypperlig til moderne boliger og funkishus, men er også et godt valg til mer tradisjonelle boliger.

Dørskilt til hytte

Har du et gammel dørskilt i tre på hytta? Dersom du er lei av håndmalte dørskilt med rosemaling og gammeldags gravering, kan du alltids erstatte det med et mer moderne dørskilt.

Et hjemmelaget dørskilt kan absolutt ha sin sjarm, men om du ønsker fornyelse har nfoto.no mange flotte alternativer. Finn et dørskilt som passer til din hytte!

Trenger du litt inspirasjon?

Det finnes utallige muligheter når du skal designe et dørskilt til boligen din. Om du synes det er vanskelig å bestemme seg, kan du hente litt inspirasjon fra våre kunder. Få idéer til hvordan ditt skilt skal se ut, enten du vil ha et dørskilt med eller uten bilder.

Hos oss kan du bestille dørskilt av høy kvalitet

Hos nfoto.no finner du et bredt utvalg av muligheter når du vil designe et personlig dørskilt. Velg mellom ulike materialer, illustrasjoner, skrifttyper og design.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker gode råd eller har noen spørsmål. Vi hjelper deg så godt vi kan!