Fotokalender

Bordkalender 30x15 cm

8000514|thstructure$a96179ac
Kr 249
På lager
1
Produktdetaljer
ShowThemes: true
RequireLogin: false

Oppsummer årets fineste minner i en fotokalender! Bestill en fotokalender for 2022

✔ Kan designes via mobilen, men du har flere tilpasningsmuligheter på PC/Mac

✔ Veggkalendere printet på Fujifilm fotopapir i mange forskjellige format og størrelser
✔ Posterkalendere printet på ekte Fujifilm fotopapir
✔ Tips - en fotokalender eller poster er en fantastisk julegaveidé til venner og familie. Dette er gaven som varmer et helt år!
✔ Rask levering direkte fra vår produksjon i Norge

Tenker du å jobbe med kalendere over tid anbefaler vi å være innlogget under kalender tilpassingen.

NB! Har ditt påbegynte prosjekt vært inaktivt i mer enn 30 dager blir det automatisk slettet fra vår database

Lagre dette produktet til senere

Fotokalender

Ønsker du å lage en personlig fotokalender for 2023? Hos nfoto.no kommer du enkelt i gang! Kalenderen kan ikke bare pryde din egen vegg – det er også den perfekte julegave til familie eller venner.

 Finn frem dine fineste bildeminner fra året som har gått, og lag din egen fotokalender på 1, 2, 3.

 

En fotokalender: Den perfekte julegave?

En egendesignet fotokalender er for mange den perfekte julegave. Ikke bare er gaven personlig, den vil også komme gavemottaker til glede i et helt år. Personlige bilder gleder og varmer – enten du gir kalenderen til venner eller familie.

Og husk, når året er omme er det mulig å klippe ut bildene og sette de i rammer. Eller kanskje de kan brukes til en bildevegg? 

Bestill en personlig fotokalender i ønsket design

Det å gi bort en personlig fotokalender i gave til andre (eller seg selv) kan være en kreativ og morsom prosess, siden du kan velge mellom flere flotte design.

 La oss se nærmere på våre mest populære alternativer!

Hva er vår beste fotokalender?

Dersom du bestiller din fotokalender fra nfoto.no, kan du føle deg trygg på at kvaliteten er god – uansett hvilket design du går for. Vi printer nemlig alle våre kalendere på ekte fotopapir fra FujiFilm, noe som gir bilder av høy kvalitet og god holdbarhet.

Også printutstyr kommer fra den anerkjente leverandøren. Vi benytter oss dessuten av god, gammeldags fremkalling for å forsikre oss om at print-kvaliteten blir best mulig.

fotokalender

Fotokalender

En klassisk fotokalender som kan henges på veggen slår aldri feil. Dette er en tradisjonell spiralkalender som kan henges på veggen, og hver side i kalenderen representerer en av årets måneder – med ett eller flere bilder og månedsoversikt.

Bordkalender

En bordkalender er et populært alternativ til vegghengte kalendere, og passer perfekt til et sidebord, en skjenk eller hylle.

En av fordelene ved en bordkalender er at man slipper å lage hull i veggen. Kalenderen står dessuten helt av seg selv, noe som er veldig praktisk. Og husk: Vi har flere ulike bordkalendere, slik at du kan finne det formatet som passer deg best. 

Poster-kalender

En posterkalender er en bildekalender som gir full årsoversikt på én oversiktlig side. Posteren viser alle årets måneder og dager, samt ett eller flere bilder.

Finn en fotokalender i poster-format, og lag en enkel kalender du slipper å bytte side på hver måned. 

Ulike størrelser på fotokalender

En fotokalender finnes i mange ulike størrelser. Vår bestselger er fotokalender 20 x 30 cm, som er «standard» størrelse. Husk imidlertid på at du også kan finne små og plassbesparende kalendere på 15 x 30 cm eller 10 x 20 cm.

Her er noen av formatene du kan bestille din fotokalender i gjennom nfoto.no:

  • 10 x 20 cm
  • 15 x 30 cm
  • 20 x 30 cm
  • 30 x 30 cm
  • 30 x 40 cm
  • 50 x 70 cm

Hvordan lage fotokalender?

Det å lage en personlig fotokalender er enkelt om du bruker vårt intuitive online designverktøy. Begynn med å finne minst 12 blinkskudd du ønsker å bruke i kalenderen, men husk – du kan legge til flere bilde på hver side om ønskelig.

Mange synes det er fint å bruke bilder som passer til hver enkelt måned i løpet av året. I mai er det for eksempel kjekt med et vårlig bilde med blomster, og i desember kan bilder av snø, barna i nisseluer eller lignende være midt i blinken.

Det er opp til deg hvordan kalenderen skal se ut, og kun kreativiteten setter grenser. Slik går du frem for å lage din fotokalender, steg for steg:

       1.      Finn et design du liker

       2.      Velg «Kjøp nå»

       3.      Gå til «Design her»

       4.      Spesifiser farge og format

       5.      Design din kalender med bakgrunn, font, bilder og rammer etter eget ønske

       6.      Bekreft bestilling

Du kan laste opp bilder fra en rekke ulike kilder, inkludert Google, Dropbox, OneDrive, Instagram og din lokale disk på datamaskinen. Bildene kan roteres, flyttes, klippes og justeres slik du selv ønsker. 

Tips og inspirasjon til fotokalender

Dersom du er usikker på hvordan du skal lage din fotokalender, kan du finne mange nyttige tips i vårt praktiske designverktøy. Vi forklarer deg blant annet hvordan du bruker verktøyet, og guider deg gjennom prosessen fr A til Å.

La deg også inspirere av våre forslag til fotokalendere, og finn gode idéer til motiver, komposisjoner og andre designelementer. Om du står fast, deler vi gjerne noen flere gode tips med deg.

Gode tilbud på fotokalender

Hos nfoto.no finner du ofte mange gode tilbud på fotokalendere. Foruten tradisjonelle rabatter, kan du også benytte deg av gunstige kvantumsrabatter om du bestiller flere eksemplarer av en kalender.

Kvantumsrabatter bidrar til at du kan gjøre unna julegavehandelen raskt, billig og enkelt. Bestill for eksempel fotokalendere til besteforeldre, tanter og onkler, og reduser kostnadene til et minimum.

Velg en norskprodusert kalender

Mange ønsker å støtte norsk produksjon og håndverk når de skal gjøre unna julegavehandelen, og i så fall er nfoto.no sine fotokalendere et godt valg. Vi har egen produksjon i Norge, og håper at du ønsker å støtte oss.

Fornøyde kunder i hele landet

Nfoto.no har levert hundretusenvis av bildekalendere til fornøyde nordmenn gjennom en årrekke. Vi leverer fotokalendere og andre fotoprodukter av høy kvalitet, og er opptatt av at hver enkelt kunde skal få en best mulig opplevelse.

Hos oss kan du bestille fotokalender før jul!

Ønsker du en fotokalender for 2023? Enten du skal ha en kalender til din egen kjøkkenvegg eller vil gi en meningsfull julegave til dine nærmeste, kan du enkelt lage kalenderen med vårt brukervennlige verktøy.

 Husk å bestille i god tid dersom du trenger fotokalenderen før jul. Vi kan uansett tilby hurtig leveranse og god service, og hjelper deg gjerne om du trenger tips til utforming av kalenderen din. Kontakt oss i dag for flere tips til din fotokalender!