fotobutikk

Bryllup + Bilder = Sant!


Bryllup + Bilder = Sant!

Det kan skrives opp, ned og i mente om bryllupsfotografering. Nfoto har laget en liten oversikt over ting som er verdt å tenke på - samt litt inspirasjon til «15 MÅ ha bilder fra bryllupet»

FØR bryllupet.
Book en fotograf i tide, enten det er en lokal profesjonell eller et familiemedlem med over gjennomsnittet gode fotokunnskaper. Skal det tas egne forloverbilder, eller bilder av det lykkelige paret til invitasjoner og lignende? Kanskje det er verdt å sjekke pakkepriser hos fotografer, for å få en helhet i det. Personlige invitasjoner med bilder er enkelt å lage og det finnes mange lekre ferdigmaler å bruke om du ikke vil designe dem helt selv.

På SELVESTE dagen.

Før vielsen Vær og vind spiller en stor rolle for hva som er mulig å benytte som lokasjon, dersom du har tenkt å ta bildene ute og ikke i studio. Enten det er sommer eller høstbryllup – været kan aldri garanteres. Avtale et sted som plan B dersom det blir vanskelig å fotografere utendørs. Skog, brygge, strand, parker er klassiske fotolokasjoner for bryllup, men det finnes uendelig med tema og bakgrunner. Finn fram til et sted som passer perfekt for akkurat dere!
Vielsen – alvorets time
Bildene fra selve vielsen kan fort bli alvorspreget. Kirkelig eller borgerlig bryllup - det fint å ha noen minner fra selve forseglingen. Gjerne også av det morsomme slaget. Fine elementer for fotografen å se etter: Små brudesvenner som kan finne på uventede spillopper, en stolt far som fører sin datter til alters, lure blikk mellom brudepar og forventninger blant forlovere og gjester.

Etter vielsen – nå braker det løs!
Ved vielseslokalet står nå alle gjestene i finstasen. Den virkelige poseringen begynner nå. Kirketrapp, rådhus eller strand.: Har dere øvd på det obligatioriske «førstekysset» som mann og kone?
Den store festen! Et kapittel for seg.

Det er så mange elementer å ta i betraktning. Alt er vakkert og man vil jo egentlig ha bilde av alt! Brudekjole, borddekning, blomster, dekordetaljer, all den lekre maten, kaker, orkesteret, gjestene – og listen fortsetter. Sett opp en liten ønskeliste til fotografen på hva som absolutt må være med – og la ham eller henne ellers boltre seg fritt i kreative vinkler. Be også fotografen fange litt av stemningen blant gjestene. Førstemøter, latter, alvor, taler, tårer, festlokalet både inne og ute, dansegulv, brudevalsen, underholdning, brudgom og forlover som utveksler en kompisvits, brudens forlover som møysommelig retter på brudens kjoleslep, små blomsterpiker som danser til langt på kveld..

Her er våre 15 tips til de aller, aller viktigste må-ha-bildene. Til inspirasjon!

1. Ringene, brudebuketten, detaljer..
2. Håret og kjolen med stor K!
3. Små blomsterpiker på vei opp kirkegangen eller i lek
4. Festlokalet inne og ute
5. Bruden sammen med brudepikene
6. Forlovere i alvor eller latter
7. Brudeparet! Like før brudgommen får se sin brud
8. Brudebilen – standsmessig transport
9. Selveste kysset «the deal is sealed”
10. Den første skål!
11. Duk og dekket bord
12. Kakebildet – NAM!
13. Taler og tårer
14. Brudevalsen
15. Festens danseløver
Tips på tampen!
#bryllupshashtag
Har dere tenkt å dele bryllupsbilder i sosiale medier? Mange velger en egen hashtag der fotograf og gjester kan publisere bilder underveis i bryllupet, samlet på ett sted. Hashtagen kan eksempelvis spres på bordene i visittkortform eller små plakater i festlokalet. Noen velger å ha en liten krittavle ved inngang eller hall. Velg gjerne en hashtag som inneholder navnene deres eller bryllupsdatoen med initialer. Slik får man direkte tilgang til mange ekstra morsomme og kanskje uventede minner - allerede underveis i festen!

Svarthvitt
Be fotografen justere noen av bildene i svarthvitt til dere! Det blir sånn passe magisk og dere vil ikke angre.
Minner for evig
Det er mange kreative måter å bevare minnene på fra den fantastiske dagen. En lekker fotobok spekket med favorittbilder, kun til dere selv. Et flott panoramalerret eller en liten serie med bilder forstørret opp og montert i fine rammer, eventuelt en liten spiralbok med bilder og små tekster som takk til nære hjelpere.


Kakebilde

Design egen kakepynt med bilder og tekst

Dørskilt

Lages på aluminium eller pleksiglass

Personlige smågaver

Lag en gave til noen du er glad i

Instax kamera

Utforsk Instax kamera og tilbehør 

Gravering

Lasergravering på Brusletto 

Håndklær med navn

Vi broderer teksten for deg

Hval melkesjokolade

Design enkelt sjokoladeeske og kopp

Interiørprodukter

Se våre flotte gaver til hjemmet

Personlige gavelapper

Design egne gavelapper

Fremkalle bilder

Fremkall småbilder, passfoto og retro print

Fotobok

Design egne fotobøker

Fotohefter

Design egne fine fotohefter

Bilderammer

Fremhev bildene fine med lekre rammer

Kort og invitasjoner

Stort utvalg av maler i ulike formater

Få 25% rabatt på en fullprisvare! Meld deg på nyhetsbrev og få rabattkoden

Fra tidlig på 2000 tallet så har Nfoto printet fotoprodukter til det norske folk. Vi startet i Bergen men nå holder vi til i Breim i Nordfjord. Breim har en lang historie når det kommer til fotoproduksjon. De fleste fotonettbutikkene som eksiterer i Norge i dag har produksjon i utlandet.  Nfoto en av de få fotoleverandørene med egen produksjon i Norge. Noe vi er veldig stolte av. 

Ved hjelp av dyktige og erfarne ansatte som står klare til å hjelpe deg med å levere dine fotoprodukter. Alle fra kundeservice til produksjon hjelper deg gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt. Alle som jobber hos oss har lang fartstid innen fotoproduksjon. Vi er en liten dedikert gjeng som jobber på Nfoto. Ved å handle hos oss støtter du opp om norske arbeidsplasser.

Trenger du å få orden på hverdagen når det kommer til å merke klær til barna dine? Kanskje du ønsker å bestille en ukeplantavle ? Som er flott å se på og hjelper alle i husstanden med å holde kontroll i hverdagen anbefaler vi deg å se innom våre nettbutikker Ukeplan og Dinmerkelapp

Vi leverer også profileringsprodukter  og arbeidsklør for bedrifter via vår nettbutikk www.repix.no

Vi produserer også for fotobutikker, barne og skolefotografer og frittstående fotografer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en avtale for din bedrift. Via vår nettbutikk på www.repix.no leverer vi profilprodukter, trykksaker og storformatprint til bedrifter over hele landet. Vi trykker også firmalogo på alt av klær.

30 % rabatt

Lue med refleksnavn til kun 139

Følg oss her!